0888 21 98 64
Начало
Машини
Трактори
Специална ценова оферта за трактор KIOTI модел RX7330C с механична трансмисия
Изпрати запитване
Изпрати на приятел
МАРКА: KIOTI, Южна Корея
Продукти

Специална ценова оферта за трактор KIOTI модел RX7330C с механична трансмисия

Цена: 49500 лв.
Направи запитване

Специална цена  KIOTI  RX7330C с механична трансмисия

описание
технически данни
допълнително обурудване

Възползвайтесе от възмжността да закупите трактор KIOTI модел RX7330С с кабина и механична скоростна кутия на специална промоционална цена от 49 500,00 лв. без ДДС!!!

 

 

ДвигателТракторите KIOTI RX7330 са с нов 4 цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател. Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии. Разход на гориво с цели 20 % по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.

 

 Хидравлични бързи връзки и Joystick управление:

Хидравлична системаСтандартно монтирани отзад двойни отдалечени хидравлични клапани за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление за челни товарачи.

 

 

Преден мост на трактора:

Предния мост е от портален тип и гарантира висок клиренс на трактора от 440 мм, също така отговаря и на много добра колея за окопаване на 1500 мм. Предния мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.

 

Кабина на трактора:
КабинаНовата удобна кабина с обновен интериор ще минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло на кабината на трактора е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум. 

 

Кабината е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта. Подобрената система за отопление и охлаждане и гарантира добра работна среда за оператора. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.