0888 21 98 64
Начало
Машини
Трактори
Трактор FOTON TB404R без кабина
Изпрати запитване
Изпрати на приятел
МАРКА: FOTON LOVOL, Китай
Продукти

Трактор FOTON TB404R без кабина

Цена: Запитване
Направи запитване

Трактор FOTON модел TB404R

описание
технически данни
допълнително обурудване

TB404RНезависимо дали орете на полето или дисковате в овощната градина или лозето, TB404R е наистина един мощен трактор от среден клас с добър въртящ момент и гладка работа на двигателя. Този трактор може да обработва 150-200 дка. общо земеделие. Трактора е с трансмисия от типа 4х4, която  осигурява движение по всички терени.

 

 

 

 

Стандартни характеристики на трактора:

Дизелов двигател с мощност 40 к.с. и директно впръскване на гориво осигуряващ огромен въртящ момент, който може да съперничи на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа. Скоростна кутия с 8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки даващи възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа. Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста.


Предаване 4х4: Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост. Двускоростен ВОМ (540/1000 об/мин) с отделен сединител, предоставящ възможност за лесно прикачване на разнообразна гама от инвентар. Двудисков съединител допринасящ за лесно избиране на предавка, без повлияване работата на ВОМ.

3-ри точкова навесна система: Регулируема по височина 3-ри точкова навесна система със стабилизатори, с много позиции за закрепване и обтягане позволяваща  лесно прикачване на различна земеделска техника. Кормилно управление с два еднопосочни силови цилиндъра със самостоятелна помпа и хидравлична система, предоставящо много леко и независимо управление дори и при най-тежките натоварвания. Четири задно разположени бързи хидравлични връзки, позволяващи монтирането на по-голяма гама преден и заден инвентар използващ външен източник на налягане.

Защита от преобръщане: Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасност при преобръщане. Мястото на трактора разполага с удобна седалка и предпазен колан, които също част са от стандартното оборудване. Преден капак с лесно самостоятелно повдигане, благодарение на силни газови амортисьори.

 

Европейско одобрение на трактора FOTON TB404R.
Тракторите FOTON TB404R отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Тракторът има типово одобрение и съответно сертификат за съответствие. В резултат на него тракторът може да бъде закупен по ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ.