0888 21 98 64
Начало
Машини
Шредери Мулчери
Шредер TFA усилен среден тип от 130 до 220 см
Изпрати запитване
Изпрати на приятел
МАРКА: ZANON, Италия шредери
Продукти
Шредер TFZ универсален среден тип
Универсална средна серия
Шредер TFZ универсален среден тип
Шредер TFR лек тип за предна и задна навесна система
Лека серия за предна и задна навесна система
Шредер TFR лек тип за предна и задна навесна система

Шредер TFA усилен среден тип от 130 до 220 см

Цена: Запитване
Направи запитване

Шредер TFA усилен среден

описание
технически данни
допълнително обурудване

Шредер ZANON модел TFA - Усилен среден тип от 130 до 220 см:

 

TFAШредерите TFA са идеални за мулчиране на треви, храсти и клони ( може и такива след резитба, но не по-големи от 4 см.), както и за раздробяване на царевични и слънчогледови стебла, остатъци от памук, тютюн, картофи,сено и други. Секторите за които тези шредери представляват най-голям интерес са лозарството и овощарството, като могат да се обработват целогодишно междуредията, както и да се надробяват клоните след резитба. Този шредер е оборудван с нова иновативна система за разположението на работните органи на ротора с двойна спирална линия, която гарантира перфектно раздробяване на растителността.

 

Всички ротори на ZANON са електронно балансирани заедно с чуковете. Шредерите от тази серия се характеризират със здрава стоманена конструкция с двоен корпус, перфектно изолирани лагерни тела, ремъчна трансмисия, която свързва ротора с редуктора изолирани със стоманен предпазен капак. Може да бъде окомплектован с ножчета или чукове или с двете.

Стандартно оборудване:
Ремъчна трансмисия с регулируем обтегач; Здрави стоманени ножове; Заден капак който се отваря; Поддържащ валяк регулируем по височина; Триточково захващане за трактора; Чукове или ножове - по избор едно от двете; Контра ножове;  CE предпазен щит; Механично странично изместване; Редуктор с предпазен съединител;

Технически данни:

Технически данни TA