Автоматично отклоняващи секции - едностранни

Автоматично отклоняваща едностранна реверсивна междуредова секция ORIZZONTI модел ENERGY/T

 
Компактната едностранна реверсивна автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI модел ENERGY/T е предназначена за обработване на площи между редовете с ширина от 140 до 180 сантиметра. Отклоняващите секции от този тип намират широко приложение при обработката на масивни лозови насаждения, малини и овощни градини. Силната страна на тези отклоняващи секции е в предлаганата обратимост на работа, тоест тя може да бъде монтирана както към предна, така и към задна навесна система на трактор.


Автоматично отклоняващите едностранни междуредви секции ENERGY/T са стандартно оборудвани с електрохидравличен разпределител с (3+1 функци) и джойстик, осигуряващ бързо и лесно движение на цялата машина. Благодарение на иновативния разпределител е възможно да се регулира скоростта на работните органи и чувствителността на сензора на работната глава. Необходимото масло за експлоатацията на тези видове машини се осигурява, директно от трактора, като се изискват 180 бара налягане с минимален поток на маслото от 30 литра / минута.

Стандартно оборудване на отклоняващата секция

Регулируем прикачен механизъм за предна хидравлична система; Хидравлични бързи връзки с бързо освобождаване; Хидравлично странично изместване; Електрохидравлична междуредова глава;

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI ENERGY/T 2.62 MB (pdf) Свали

Свързани продукти