Автоматично отклоняващи секции - едностранни

Задна автоматично отклоняваща секция Orizzonti ORION

 
ORIZZONTI ORION е задна автоматично отклоняваща секция,  предназначена за обработване на площи между редовете с минимална ширина от 150 сантиметра. Намира приложение при обработката на масивни лозови насаждения, малини и овощни градини.


 
Задната автоматично отклоняваща секция ORION е стандартно оборудвана с ефективна хидравлична система: Хидравличен разпределител с твърди кабели, два лоста за движенията на главата, взаимо заменяемост на инструментите по бърз и лесен начин.

Необходимото масло за експлоатацията на тези видове машини се осигурява, директно от трактора, като се изискват 180 бара налягане с минимален поток на маслото 30 л / мин.

Стабилността на машината е гарантирана благодарение на твърдата и компактна структура, която се регулира ръчно от оператора.

За да отговори на нуждите на всички свои клиенти, компанията Orizzonti е включила към автоматично отклоняващата секция *опция за инсталиране на електро хидравлична система с 4 функции, които чрез управление с джойстик позволяват бързо и ефективно движение на цялата машина.

 

Автоматично отклоняваща секция ORION, позволява монтирането на широка гама допълнително оборудване произведено от ORIZZONTI.

Направете запитване

Изпрати


Видео



Документи

Brochure - ORIZZONTI ORION 2.83 MB (pdf) Свали

Свързани продукти