Автоматично отклоняващи секции - едностранни

Лозаро-овощарска автоматично отклоняваща секция MIRA


Автоматично отклоняващата секция ORIZZONTI модел MIRA е една от най-добрите от тази серия на Orizzonti. Силната страна на тази отклоняваща секция е в предлаганата обратимост на работа, тоест тя може да бъде монтирана както на предна, така и на задна навесна система.

Страндартно машината е проектирана с хидравлична система, която се състои от разпределител с твърди кабели и 2 лоста за движенията на главата. Маслото, което е необходимо за нормалната експлоатация на този модел се осигурява директно от трактора. Отклоняващата секция е с компактна и твърда структура, която се регулира механично от оператора. Към секцията MIRA опционално може да бъде инсталирана електрохидравлична система с четири функции, които чрез джойстик управление осигуряват бързо движение на цялата машина.

ORIZZONTI MIRA е предназначена за обработване на редове в лозя и овощни градини, с междуредово разстояние от 200 до 280 сантиметра. Машината се нуждае от 180 бара налягане и маслен капацитет от 30 литра в минута.

Автоматично отклоняваща секция MIRA, позволява монтирането на широка гама допълнително оборудване (работни глави) произведени от ORIZZONTI:

Модел Тип Странично изместване Раб. дълбочина
см
Маса
кг
Широчина
см
MIRA Реверсивна 90 -170 см 55 205 180

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

бРОШУРА - Автоматично отклоняваща секция MIRA 3.17 MB (pdf) Свали

Свързани продукти