Автоматично отклоняващи секции - реверсивни

Автоматично отклоняваща секция MIRA

Orizzonti, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Автоматично отклоняващата секция ORIZZONTI модел MIRA е една от най-добрите от тази серия на Orizzonti. Силната страна на тази отклоняваща секция е в предлаганата обратимост на работа, може да бъде монтирана както на предна, така и на задна навесна система.

Автоматично отклоняваща секция MIRA, позволява монтирането на широка гама допълнително оборудване произведено от ORIZZONTI.

 

Характеристики:

Страндартно изпълнение с ефективна хидравлична система: Хидравличен разпределител с твърди кабели, два лоста за движенията на главата, взаимозаменяемост на инструментите по бърз и лесен начин. Необходимото масло за експлоатацията на тези видове машини се осигурява, директно от трактора. Стабилността на машината е гарантирана благодарение на твърдата и компактна структура, механично регулируема от оператора. За да отговори на нуждите на всички свои клиенти, компанията Orizzonti е включила в автоматично отклоняващата секция MIRA опция за инсталиране на електрохидравлична система с 4 функции, които чрез управление с джойстик позволяват бързо движение на цялата машина. Структурата на машината позволява работа в редовете на лозята и/или овощните градини, с разстояние между 200 - 280 см. Изисква 180 бара налягане, с 30 литра масло/мин.

 

Стандартни аксесоари:
Хидравличен разпределител с твърди кабели и два лоста; Механични движения:Регулиране на дълбочината на колелата; Странично движение: бърза връзка към трактора;

Модел Тип Странично изместване Раб. дълбочина
см
Маса
кг
Широчина
см
MIRA Реверсивна 90 -170 см 55 205 180

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

бРОШУРА - Автоматично отклоняваща секция MIRA 3.17 MB (pdf) Свали