Автоматично отклоняващи секции с задно монтиране

Автоматично отклоняваща секция ORION

Orizzonti, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Задната автоматична отклоняваща секция Orizzonti модел ORIONпредставлява машина за обработване на междуредови площи с минимална ширина 150 см. Автоматичната отклоняваща секция намира приложение в обработването на големи лозови масиви и овощни градини.

 

Автоматично отклоняваща секция ORION, позволява монтирането на широка гама допълнително оборудване произведено от ORIZZONTI.Задната автоматично отклоняваща секция ORION е стандартно оборудвана с ефективна хидравлична система: Хидравличен разпределител с твърди кабели, два лоста за движенията на главата, взаимо заменяемост на инструментите по бърз и лесен начин. Необходимото масло за експлоатацията на тези видове машини се осигурява, директно от трактора, като се изискват 180 бара налягане с минимален поток на маслото 30 л / мин. Стабилността на машината се гарантирана благодарение на твърдата и компактна структура, която се регулира ръчно от оператора. За да отговори на нуждите на всички свои клиенти, компанията Orizzonti е включила към автоматично отклоняващата секция опция за инсталиране на електро хидравлична система с 4 функции, които чрез управление с джойстик позволяват бързо движение на цялата машина.


Стандартни аксесоари:
Хидравличен разпределител с два лоста и твърди кабели; Механични движения: Регулиране на дълбочината колело; Странични движения: Бърза връзка към трактора;

Модел Тип Мин. междуредие
см
Раб. дълбочина
см
Маса
кг
Широчина
см
Работна ширина (см)
ORION Задна 150 55 205 155 140-180

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Автоматично отклоняваща секция ORION 2.83 MB (pdf) Свали