Автоматично отклоняващи секции двустранни

Автоматично отклоняваща секция VEGA 2

Orizzonti, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Автоматичната задно отклоняваща секция ORIZZONTI модел VEGA, представлява машина за обработване на междуредови площи на средни по големина лозя и овощни градини. Благодарение на своята здрава и надеждна конструкция и собствен резервоар с капацитет на маслото от приблизително 45 л/мин. , VEGA може да бъде независима от трактора, по време на използването му.

 

Оборудвана е с ефективна плаваща глава, която позволява използването на всички видове допълнително оборудване, произведено от ORIZZONTI.


 

Разполага с електрохидравличен разпределител със странично изместване с 5 функции (4 + 1 вкл/изкл.) и джойстик. С помощта на ефективна електрохидравлична система и благодарение на джойстика, е възможно да се извършват всички движения необходими за придвижване на машината при работа в междуредията на лозя и/или овощни градини.

Стандартно оборудване:
Разпределител за регулиране на скоростта на моторизирания инструмент; Хидравличен резервоар - 60 литра; Топлообменник; Индикатор за температурата на маслото; Маслен филтър; Помпа - 2 бр; Задни колела с хидравличен жак за регулиране дълбочината на работа; Плъзгачи с плаващ паралеограм;

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI модел VEGA 2.8 MB (pdf) Свали