Автоматично отклоняващи секции - едностранни

Автоматична задно отклоняваща секция ORIZZONTI модел VEGA

Автоматично отклоняващата секция със задно монтиране ORIZZONTI модел VEGA  е предназначена за обработване на междуредовите площи на средни по големина лозя и овощни градини. Благодарение на своята здрава и надеждна конструкция и собствен хидравличен резервоар, който е с капацитет на маслото от приблизително 45 литра/минута, машината постига своята независимост спрямо трактора по време на работа. Машината е стандартно оборудвана с ефективна електрохидравлична система с джойстик, благодарение на който е възможно извършването на всички движения необходими за придвижването на машината по време на работа.

Ефективността на машината се гарантира от наличието на две независими хидравлични двойни помпи, електрически топлообменник за охлаждане на маслото и филтър, необходим за почистване на маслото от шлака и различни примеси. Със своето напречно движение задната отклоняваща секция VEGA позволява работа в редове с минимални разстояния от 170 сантиметра:

Оборудвана е с ефективна плаваща глава, която позволява използването на всички видове допълнително оборудване, произведено от ORIZZONTI.

Стандартно оборудване на отклоняващата секиця:
Разпределител за регулиране на скоростта на моторизираните инструменти; Маслен охладител; Индикатор за масло и температура; Маслен филтър; Плъзгачи с плаващ паралеограм; Телескопични колела-рама; Задни колела с хидравличен жак за регулиране дълбочината на работа;

Технически данни:

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Автоматично отклоняващата секция със задно монтиране ORIZZONTI модел VEGA 6.68 MB (pdf) Свали

Свързани продукти