Промоции на техника

Акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 с батерия DRIVE 750.S

Акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 с батерия DRIVE 750.S

Възползвайте се от възмжността да закупите  акумолаторна овощарска ножица ZANON Viper SV 45 с батерия DRIVE 750.S на специална промоционална цена! Само сега с отстъпка 10 % ! 
От 3320 за 2988 лв. с ДДС


Акумулаторна овощарска ножица ZANON Viper SV 45 с батерия DRIVE 750.S
Електронно контролираната овощарска акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 е с двойно срязване и предлага прецизно рязане на клони с диаметър до 45 милиметра с голяма мощност и точност. За професионалистите ще бъде удоволствие да работят с нея. Лека, много здрава и ефективна, акумулаторната ножица Viper SV 45 е предназначена за всякакъв вид интензивна работа. За по-голямо удобство по време на работа и лесен достъп до различни височини, ножицата Viper SV 45, може да бъде оборудвана с удължаващи пръти ZANON. Електронната ножица за резитба с прогресивно рязане е оборудвана с електронен блок за управление, подсилен свързващ кабел, специално зарядно устройство за батерии тип LI-ION. По желание акумолаторната ножица може да бъде оборудвана още с комплект калъфи, заточващ камък, калъф за ножица и  ръкавици.

Електронна система за безжична защита / Опция /:
Комплектът включва 2 броя ръкавици ( дясна и лява ), произведени от проводяща тъкан: тази функция предотвратява затварянето на острието, когато VIPER SV45 влезе в контакт с носената проводяща ръкавица. Когато острието на ножицата случайно докосне ръката, електронната защитна система открива вариация в проводимостта между ножа на ножа за рязане – дърво за рязане – ръка с ръкавица и се намесва моментално, за да блокира затварянето на ножа. Система за защита срещу срязване на електрически кабел (патентована).
 
Ножицата може да бъде допълнително оборудвана с удължаващи пръти, които се предлагат в следните варианти:
Фиксирани алуминиеви пръти; Фиксираните пръти са с следните размери: 100,150 и 200 сантиметра.

Телескопични пръти; Един модел с възможност да работи от 175-255 сантиметра.
 
Акумулаторната овощарска ножица се задвижва от нова мултифункционална литевойонна батерия DRIVE 750.S
Компактна литево - йонна батерия, подходяща за всички съвместими електронни инструменти ZANON ELECTRONIC SYSTEM. Мултифункционалната батерия DRIVE 750.S е от типа LI-ION, 6.4 Ah - осигурява 50,4 V и има капацитет 320 Wh. Една напълно заредена батерия дава възможност за работа без презареждане в рамките на 2 дни. Лека и производителна, презарежда се за кратко време ( 6 часа). Батерията се носи от оператора в специална комфортна раница, това позволява максимална практичност и свобода на движение по време на работа. Осветен цифров дисплей позволява лесно разчитане на работните функции, брой срязвания извършени от оператора, както и нивото на заряд на батерията по време на употреба, за да може своевременно да се зареди. Екологични предимства  - Нулево отделяне на вредни емисии.

Характеристики на акумулаторната ножица ZANON Viper SV 45
Стоманен резец с двойно заточване;Острие от специална стомана с висока устойчивост на износване и надраскване; Прогресивна технология на срязване позволява чисто и прецизно рязане, което насърчава бързото заздравяване на клона, избягвайки болести по растението. Разрез с двойно отваряне. Полуотваряне - 25 милиметра. Диаметър на срязване  45 милиметра. Революционен безчетков мотор от последно поколение; Електронен блок за управление. Светещ LED индикатор за интуитивна употреба; Ергонимична дръжка позволяваща използване от лява и дясна ръка.

Допълнителна информация за модела и всички предлагани машини от портфолиото на СД ДРАГАНОВИ може да получите на телефон 0888 219 864 или в интернет на адрес:www.draganovi.bg
Сподели