Горски мулчери с подвижни чукове на 360º и двойна трансмисия

Горски мулчери с подвижни чукове на 360º и двойна трансмисия VENTURA модел TFVJD-JURUA
 

Горският мулчер с подвижни чукове на 360º и двойна трансмисия VENTURA модел TFVJD-JURUA има възможност да смила дървета с диаметър до 25 сантиметра. Мулчерът намира широко приложение, при почистването на гъсталаци, горски пътеки, изграждането на противопожарни просеки, раздробяването и разчистването на опожарени райони, както и за премахването на стари лозя или градини за повторно залесяване. Мулчерите от тази серия са подходящи за трактори с препоръчителна мощност 75-90 к.с.


Характерно за горския мулчер е, че е с двойна ремъчна трансмисия. Благодарения на нея той много плавно се запуска, много по-добре е балансиран по-време на работа и може да работи, при още по-големи натоварвания. Много здрава конструкция устойчива на най-интензивните натоварвания. Редуктор с вграден тресчотков механизъм. Лесна поддръжка. Работният вал е електронно балансиран и има много здрави въртящи чукове на 360 градуса . При удар чуковете се скриват в корпуса на вала и това им дава много дълъг живот на експлоатация дори и при тежка работа. Триточкова система категория II или III в съответствие с международните правила. Богат избор на работни размери, за да бъде удовлетворен по-голям кръг от потребители с различна по мощност трактори. Горския мулчер работи предимно на заден ход, но също така раздробява ниска растителност и треви при движение напред.

Стандартно оборудване на мулчера:

Редуктор с тресчотков механизъм; Хидравличен заден капак; Стоманен ротор устойчив на износване;

Модел Тип Работна
ширина
см
Обща
ширина
см
Преп
мощ.
кс
Чукове

бр
Маса

кг
Ремъци

бр
TFVJD 200 Подвижни чукове на 360º 200 236 75 32 1230 10
TFVJD 225 Подвижни чукове на 360º 225 261 90 36 1285 10

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура Горски мулчер с подвижни чукове на 360º и двойна трансмисия VENTURA модел TFVJD - английски 171.41 KB (pdf) Свали
Брошура Горски мулчер с подвижни чукове на 360º и двойна трансмисия VENTURA модел TFVJD 766.98 KB (pdf) Свали

Свързани продукти