Машини за вадене на картофи

Двуредови машини за вадене на картофи F.LLI.Spedo

F.lli.Spedo, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Двуредовите машини за вадене на картоф F.LLI.Spedo са със задно разтоварване и са предназначени за агреатиране към триточковата навесна система на трактори с малка и средна мощност. Подходящи са за обработване на малки и средни стопанства.

F.LLI.Spedo предлагат четири модела двуредови машини за вадене на картофи:Тези модели са конвейерна лента и са проектирани с работни размери 60 см за единичен ред и 130/150 см за два реда. Подходящи са за експлоатация при всякакъв тип почва, включително и при стръмни склонове.

Стандартно оборудване: Плугове със сменяеми лемежи и два странични диска, позволяващи работа дори и при растения със силно развита листна маса или наличие на плевели. Защитен комплект против наслояване на отпадъчни примеси, състоящ се от напречно движеща се решетка разположена между рамата и конвейерната лента, който улеснява отвеждането на пръста от лентата с помощта на две мобилни почистващи средства, които предотвратяват запушването на дисковете режещи листната маса и тревите. Конвейерна лента изработена от стоманени пръти и поддържана от гумени ролки с лагери.

Опция: Задно вибриращо сито, което позволява по-добро отделяне на пръста от картофите.

 

Двуредовите машини за вадене на картофи с двойна конвейерна лента могат да бъдат използвани и за вадене на моркови, чесън, праз и други. Стандартно моделите са с цяла ширина и регулируем ъгъл, два диска за рязане на трева ( по един за всяка страна), две пресяващи (конвейерни) ленти, едно вибриращо сито с регулируема интензивност, две регулируеми задни колела. Картофовадачните машини с две пресяващи ленти могат да се доставят с ширина на пресяващата лента 1.4/1.65 м. При вариант с широчина 1.4 м е възможно да се обработват 2 реда с регулируемо разстояние от 0.75 до 0.80 м, а с ширина 1.65 м можете да обработвате редове от 0.85 до 0.90 м. Стандартните пресяващи ленти са с височина 36 мм.
 

Технически данни:

Направете запитване

Изпрати