Допълнително оборудване

Допълнително оборудване FC COMPACT LINE

STOLL, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Специализирана гама от оборудване:

Богата гама от оборудване, предназначено да задоволи всички нужди. С помощта на 3-ри точкова управляваща система, може да бъде монтирано допълнително оборудване (в допълнение към стандартните опции: кофа, палетни вилици, и щипки за бали), също така може да бъде монтирано и да се управлява оборудване с хидравлични функции. По този начин предния товарач се превръща в универсалното решение за изпълнение на всякакъв вид работа.

 

Оборудване – видове:

Кофа:
Кофите са предназначени за универсална употреба в градините, озеленяването, селското стопанство и общинската поддръжка. Кофите се предлагат с ширина до 1.40 м, като могат да бъдат с бързо прикачване или с пинов изход;


Кофа със захват / Вилици със захват:
Кофата със захват/ Вилиците със захват STOLL, се използват за съхранение и товарене на оборски тор, компост, храсти и силаж. Кофата със захват прави обработването и транспортирането дори на насипен силаж напълно възможно. Благодарение на големия отвор при захвата на кофата, масивни обеми от материали могат да бъдат събирани и транспортирани лесно, както и разтоварени в определени дози на определени места.

Комбинирана кофа 4 в 1:
Комбинираната кофа 4 в1, обединява 4 инструмента в 1;
1.Нормална кофа; 2. Да загребваш с помощта на дъното на кофата; 3. Изравняване и използване на кофата обратно; Разтоварване чрез отваряне на дъното на кофата.

Палетни вилици:
Палетните вилици са предназначени за универсално приложение в градината, озеленяването, селскостопанска и битова употреба.(Бързо прикачване)

Захващащи вилици:
Захващащите вилици STOLL, се използват за товарене и транспортиране и съхранение на дървен материал, храсти и други материали. С помощта на дългите остриета разположени в горната част на вилиците, могат да бъдат натоварени и транспортирани дори по-обемисти материали.

Вилици за бали:
Вилиците за бали се използват в селскостопанския сектор, за транспортиране както на кръгли, така и на квадратни бали.

Вилици с горен захват:
Вилиците с горен захват на STOLL, са аксесоар за палетни те вилици STOLL и намират широко приложение при товаренето, транспортирането и съхранението на трупи с максимална дължина от 3 метра. Благодарение на горното острие на вилицата, по обемистите материали могат да бъдат обездвижени, по време на транспортирането им.

Вилици за оборски тор:
Вилиците за оборски тор, могат да бъдат с бързо прикачване.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Допълнително оборудване FC COMPACT LINE 5.07 MB (pdf) Свали