Електрически лозарски и овощарски ножици

Електрическа лозаро овощарска ножица TIGER SV 38

ZANON, Италия
Цена: 2 268,00 лв. с ДДС.
Направи запитване
Сподели

Електрическа лозаро-овощарска ножица ZANON TIGER SV 38

 

Възползвайте се от възмжността да закупите електрическа лозаро-овощарска ножица ZANON модел TIGER SV 38 на специална промоционална цена от 2 268,00 лв. с ДДС!!!

 

Новата електронно контролирана лозаро–овощарска ножица ZANON модел TIGER SV 38, предлага прецизно рязане и несравнима мощност и точност. Прогресивният задействащ механизъм осигурява качествено рязане при всякакви условия, а системата на ножовете позволява перфектно цикартизиране (зарастване) на клоните. Ергономичният дизайн на TIGER SV 38 улеснява манипулациите при рязането и я прави изключително ефективна за всякакъв вид интензивна работа, свеждайки умората и стреса за оператора до минимум. За по-голямо удобство по-време на работа и по-лесен достъп до различни височини, електрическата ножица може да бъде оборудвана с удължаващи пръти ZANON.


Какво отличава ножицата ZANON модел TIGER SV 38 от другите:

Теглото и е само 860 грама;
Двойно срязване с диаметър до 38 мм;
Острие изработено от специална стомана с висока устойчивост на износване и устойчивост на надраскване;
Ергономична и удобна дръжка;
 

ZANON TIGER SV 38 е с патентована прогресивна система за управление на рязането, която осигурява на оператора постоянен контрол над позицията на острието; Ножицата се захранва от литево йонна батерия с активна система за подобряване на производителността; Батерията е обратима, за да бъде възможно използването и с лявата или дясната ръка; Само за няколко часа имаме пълно зареждане на батерията;

Направете запитване

Изпрати

Свързани продукти