Акумулаторни лозарски и овощарски ножици

Акумулаторна лозаро-овощарска ножица ZANON TIGER SL 38 с батерия DRIVE 350.S

Електронно контролираната лозаро - овощарска акумулаторна ножица ZANON TIGER  SL 38  предлага несравнимо рязане на клони с диаметър до 38 милиметра с голяма мощност и точност. За професионалистите ще бъде удоволствие да работят с нея. Лека, много здрава и фантастично ефективна, акумулаторната ножица ZANON TIGER SL38  е предназначена за всякакъв вид интензивна работа, като рязане на лозови масиви или овощни градини, а също така и за поддържането на паркове, градини или гори. За по-голямо удобство по време на работа и лесен достъп до различни височини, електрическата ножица TIGER SL 38, може да бъде оборудвана с удължаващи пръти ZANON.

Удължаващите пръти се предлагат в следните варианти:

Фиксирани алуминиеви пръти; 
Фиксираните пръти са с следните размери: 100,150 и 200 сантиметра.

Телескопични пръти;
Един модел с възможност да работи от 175-255 сантиметра.


Мултифункционална батерия  DRIVE 350.S

Компактна литево - йонна батерия, подходяща за всички съвместими електронни инструменти ZANON ELECTRONIC SYSTEM. Мултифункционалната батерия DRIVE 350.S е от типа LI-ION, 3.2 Ah - осигурява 50,4 V и има капацитет 160 Wh. Една напълно заредена батерия дава възможност за работа без презареждане в рамките на един работен ден. Лека и производителна, презарежда се за кратко време ( 4 часа). Батерията се носи от оператора в специална комфортна раница, това позволява максимална практичност и свобода на движение по време на работа. Осветен цифров дисплей позволява лесно разчитане на работните функции, брой срязвания извършени от оператора, както и нивото на заряд на батерията по време на употреба, за да може своевременно да се зареди. Екологични предимства  - Нулево отделяне на вредни емисии.

Какво отличава акумулаторната ножица ZANON TIGER SL 38 от другите:

Теглото и е само 820 грама; Две позиции на отваряне на острието, регулируеми, чрез спусъка, които позволяват както рязане на големи клони, така и бързо рязане на по-малки; Прогресивната технология на рязане позволява чисто и прецизно рязане, което насърчава бързото заздравяване на клона, избягвайки болести по растението; Острие от специална стомана с висока устойчивост на износване и устойчивост на надраскване; Време за рязане на 0,26 секунди; Електронен блок за управление; Ергономична дръжка позволяваща използване от дясна и лява ръка;

Технически данни за модел TIGER SL38
с батерия 350.S
 
Максимален диаметър на срязване 38 мм.  
Позиция на отваряне на острието 2 (19-38) мм.  
Макс. въртящ момент на рязане 170 Nm  
Тип мотор Четков - 48 V  
Мощност 160 W/h  
Тегло на ножицата, (грама) 820  
Захранване Литевойонна батерия  
Номинално напрежение 50,4  V  
Батерия тип DRIVE 350.S - 3,2 A/h  
Автономен заряд на батерията 1 ден  
Необходимо време за зареждане на батерията 4 часа  

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - акумулаторна лозаро овощарска ножица TIGER SL38 741.52 KB (pdf) Свали

Свързани продукти