Електрически триони

Електрически трион ZANON модел RINO due

Лек и мощен. Проектиран за бързи и прецизни разрези с диаметър до 20 сантиметра. Изработен от високоякостна алуминиева сплав. Електрическият трион ZANON RINO due е продукт от последно поколение на пазара.  Благодарение на своите характеристики, високото професионално ниво и отличното качество на компонентите триона RINO due предлага голяма прецизност при резитбата на овощни градини.  Професионалният електронен трион RINO due е лек и удобен инструмент, който позволява на тези, които искат да се грижат за растенията си, да работят на различни височини.

Характеристики на триона:

Качествен инструмент с рамка от високоякостна алуминиева сплав; главата, която може да се завърта в 3 различни позиции, осигурява удобна работна позиция и прецизни резултати. Освен това използването на телескопичния прът позволява на оператора да достигне до най-трудните места на дърветатаи растенията, без да е необходимо да използването на стълба. Безчетковия мотор с принудително охлаждане успява да развие максимална мощност от 1200 вата. Максимална мобилност и комфорт благодарение на регулируемата дръжка в 3 позиции. Триона е оборудван с втора ръчна предпазна верига, за да се избегне неволно стартиране. Може да се използва от десничари и левичари.



Акумулаторния трион RINO due се захранва от литиево-йонна батерия DRIVE. S, която издържа 3 пъти по-дълго от обикновените батерии.

Електрическият трион RINO се захранва от DRIVE. S система, оборудвана с най-новото поколение електроника, уникална за пазара с контролна система за зареждане Activa (патентована), комбинирана с акумулаторна батерия с голям капацитет (12 V), осигуряваща перфектно функциониране и голяма автономия. Благодарение на ниското си тегло и осигуряването на достатъчна за целта мощност, той превъзходно заменя класическия ръчен механичен трион, като почти изцяло елиминира значителното физическо натоварване необходимо за рязане с такъв тип триони. Електрическият трион също така многократно превъзхожда механичния и по бързината на рязане.

 

Максимален диаметър на срязване Ø 200 мм.
Регилуруема глава с 3 позиции 0° - 30° - 60°
Автоматично опъване на веригата Фабрично
Електронна спирачка на веригата Фабрично
Автоматично смазване на веригата Фабрично
Индикация за нивото на маслото Фабрично
Мотор/тип Четков - 1200 Watt, 10.000 rpm
Тегло 2150 гр.
Захранване Литиево-йонна батерия DRIVE 1850.S - 19 Ah
Номинално напрежение 50,4 V
Автономен живот на батерията 1 работен ден
Време за зареждане на батерията 6 часа

Направете запитване

Изпрати


Видео



Документи

Брошура с технически данни - Акумулаторен трион ZANON RINO due 1.52 MB (pdf) Свали

Свързани продукти