Дискови косачки с нитрогенен акумулатор и кондиционер

Задна дискова косачка с нитрогенен акумулатор и кондиционер BELLON серия DH-GM

Bellon, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Характеристика на задна дискова косачка с кондиционер и нитрогенен акумулатор BELLON серия DH-GM:


Задните косачки с хидравлична система, нитрогенен /азотен/ акумулатор и кондиционер BELLON серия DH-GM, са ново разработена серия целяща да разшири обхвата от техника на производителя BELLON. Косачките гарантират максимално подобряване на работните и производителните процеси по време на косене. Времето необходимо за ръчна настройка е оптимизирано, което води до повишаване на функционалността на косачката.


За да се ускори процеса на сушене и да се получи оптимално качество на фуража косачките DH-GM са оборудвани с кондиционер, който е със спираловидни гумени валяци. Благодарение на своята форма валяците притискат и разделят фуража, това отваря вътрешния слой на стъблата, така че излишната вода се отича запазвайки всичките си хранителни свойства и по този начин ускорява процеса на сушене.


В периода на косене и събиране на реколтата, за фуржа всяка минута е ценна затова в момента професионалните оператори са насочени към закупуване на по-широки косачки, съответно и по-тежки. За да се гарантира добро косене е важно да бъде намален натискът върху земята и да се осигури оптимална защита на почвата. Косачката BELLON модел DH-GM е с хидравлична система и нитрогенен /азотен/ акумулатор и осигурява добро качество на косене, както и оптимално адаптиране към почвата. Цялата механична система от пружини се елиминира, благодарение на което се намалява времето за ръчно настройване на косачките. Косачката автоматично се адаптира към земята и осигурява чист откос.

Модел Преп. Мощност
к.с.
Ножове
бр.
Брой дискове Работна ширина (см) Маса/Тегло
кг.
DH6000GM 70 12 6 240 670
DH6003GM 70 12 6 240 670
DH7000GM 80 14 7 280 780

Направете запитване

Изпрати