Задно монтирани многодискови косачки

Задна многодискова косачка с кондиционер и нитрогенен акумулатор BELLON серия DH-GM


Задните косачки с хидравлична система, нитрогенен /азотен/ акумулатор и кондиционер BELLON серия  серия DH GM/FL, са ново разработена серия целяща да разшири обхвата от техника на производителя BELLON. Косачките гарантират максимално подобряване на работните и производителните процеси по време на косене. Времето необходимо за ръчна настройка е оптимизирано, което води до повишаване на функционалността на косачката. 

За да се ускори процеса на сушене и да се получи оптимално качество на фуража косачките DH-GM са оборудвани с кондиционер, който е със спираловидни гумени валяци. Благодарение на своята форма валяците притискат и разделят фуража, това отваря вътрешния слой на стъблата, така че излишната вода се отича запазвайки всичките си хранителни свойства и по този начин ускорява процеса на сушене.
 

В периода на косене и събиране на реколтата, за фуржа всяка минута е ценна затова в момента професионалните оператори са насочени към закупуване на по-широки косачки, съответно и по-тежки. За да се гарантира добро косене е важно да бъде намален натискът върху земята и да се осигури оптимална защита на почвата. Косачката BELLON модел  серия DH GM/FL е с хидравлична система и нитрогенен /азотен/ акумулатор и осигурява добро качество на косене, както и оптимално адаптиране към почвата. Цялата механична система от пружини се елиминира, благодарение на което се намалява времето за ръчно настройване на косачките. Косачката автоматично се адаптира към земята и осигурява чист откос.
 

Модел

 
Преп.
Мощност
к.с.
Ножове
бр.
 
Брой
дискове
 
Работна
ширина
см
Маса
Тегло
кг.
DH6000GM 70 12 6 240 670
DH6003GM 70 12 6 240 670
DH7000GM 80 14 7 280 780

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Задни многодискови косачки Bellon 1.09 MB (pdf) Свали

Свързани продукти