Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Задно монтирани барабанни косачки

Хидравлична задна четири барабанна косачка с кондиционер BELLON серия FH-GM


Задните четири барабанни косачки с конндиционер и нитрогенен акумулатор на производителя BELLON от серията FH-GM са иновативна, качествена и надеждна техника.


Задните косачки с хидравлична система са разработени с различно оразмерени модели, а именно: FH240GM и FH280GM; За да се ускори процеса на сушене и да се получи оптимално качество на фуража косачките FH-GM са оборудвани с кондиционер, който е със спираловидни гумени валяци. Благодарение на своята форма валяците притискат и разделят фуража, това отваря вътрешния слой на стъблата, така че излишната вода се отича запазвайки всичките си хранителни свойства и по този начин ускорява процеса на сушене.


В периода на косене и събиране на реколтата, за фуржа всяка минута е ценна затова в момента професионалните оператори са насочени към закупуване на по-широки косачки, съответно и по-тежки. За да се гарантира добро косене е важно да бъде намален натискът върху земята и да се осигури оптимална защита на почвата. Косачката BELLON модел FH-GM е с хидравлична система и нитрогенен /азотен/ акумулатор и осигурява добро качество на косене, както и оптимално адаптиране към почвата. Цялата механична система от пружини се елиминира, благодарение на което се намалява времето за ръчно настройване на косачките. Косачката автоматично се адаптира към земята и осигурява чист откос.

Модел

 
Тип

 
Препоръчителна
мощност
к.с.
Работна
ширина
см.
Тегло

кг.
Барабани

бр.
FH240GM барабанна 70 240 870 4
FH280GM барабанна 80 270 995 4

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Задна четири барабанна косачка с нитрогенен акумулатор и кондиционер BELLON модел FH-GM 816.33 KB (pdf) Свали