Новини

Фев. 11, 2020

Иновативен самоходен комбайн за бране представят от СД ДРАГАНОВИ на АГРА 2020.

АГРА 2020
За поредна година екипа на СД ДРАГАНОВИ, Ви очаква на специализираното международно селскостопанско изложение АГРА 2020, което ще се състои от 19 до 23 февруари 2020 г., в град Пловдив.

Една от новостите тази година на щанда на СД ДРАГАНОВИ, ще бъде премиерният самоходен комбайн за бране на овощни дръвчета SICMA  модел B411 PLUS. Дебютния модел B411 PLUS е многофункционален самоходен комбайн стандартно оборудван с вибрираща глава и устройство за събиране на продукцията (чадър). Комбайнът е предназначен за механично бране на овощни дръвчета като: орехи, бадеми, череши, сливи и други. Тези комбайни с намален размер представляват най-модерната технология, която винаги отличава високото качество на комбайните на SICMA.


Освен него посетителите ще могат да видят най-новите модели машини и трактори подходящи за лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството, както и новостите в техниката за почистване на пасища.

Акцентът при машините за лозаро-овощарство пада върху новите автоматично отклоняващи секции ZANON модел ITC, намиращи широко приложение при обработването на почвата в междуредията около трайни насаждения като: лозя, овощни градини или други видове култури отглеждани на редове.

Разнообразен ще бъде също асортиментът от техника за почистване на пасища, като своя дебют ще направи новият модел горски мулчер  с фиксирана видия ZANON модел TN/DT предназначен за раздробяване на клони, пустееща растителност и трупи с диаметър до 30 см.

Друг акцент на щанда на фирма СД ДРАГАНОВИ, ще бъде богатата гама трактори с доказано качество и производителност на българския и световен пазар на утвърдените марки  ANTONIO CARRARO, KIOTI, FOTON-LOVOL.
 
Заповядайте на щанда на СД ДРАГАНОВИ ще Ви посрещнем с премиери на новостите ни от богатата гама селскостопанска техника, която предлагаме и много изкушаващи оферти. Очакваме Ви!
Сподели