Новини

Фев. 13, 2019

ИНОВАЦИИ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ СД ДРАГАНОВИ НА АГРА 2019

ИНОВАЦИИ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ОТ СД ДРАГАНОВИ НА АГРА 2019

Д ДРАГАНОВИ ви очаква за поредна година на специализираното международно селскостопанско изложение АГРА 2019, което ще се състои от 20 до 24 февруари 2019 г., в град Пловдив.

Основните акценти на които фирмата ще заложи този година са фокусирани върху представянето на най-новите модели машини и трактори подходящи за лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството, както и новости в техниката за почистване на пасища.

На щанда си фирма СД ДРАГАНОВИ ще представи голямо разнообразие от иновативни машини, по-голямата част от които премиерни модели.

По време на АГРА 2019 своя дебют ще направят тракторите:

Новите KIOTI модел DK6010С са многофункционални и удобни, като компактната им форма ги прави изключително подходящи за всякакъв вид работа в лозарството и овощарството. DK6010С са високопроизводителни и компактни трактори, предлагащи впечатляваща мощност и несравнима лекота по време на работа.
 
Новото поколение модели от серията ERGIT R на световно известната марка трактори ANTONIO CARRARO, ще представят премиерния си модел TRG 10900 R, който е с обновен двигател отговарящ на изискванията за вредни емисии, нов дизайн и кабина и подобрена хидравлична система и управление.

Интерес ще представляват и тракторите LOVOL, Китай представяйки своя нов модел ТВ1504С, който е изцяло обновен и отговарящ напълно на изискванията на европейския пазар с нов дизайн и подобрен комфорт също така и промени в компресорна спирачна система и изцяло променена хидравлична система.


На АГРА 2019 СД ДРАГАНОВИ ще представи изцяло нов професионален клас самоходни мулчери и косачки от AS-MOTOR, Германия известни със своите иновативни технологии и предлагащи решение на проблемите с които се сблъскват много от земеделските стопанства намиращи се в планинските райони.

Друг акцент на щанда на фирма СД ДРАГАНОВИ, ще бъде богатата гама от техника и инвентар за обработване на лозови, овощни и зеленчукови насаждения:


На изложението СД ДРАГАНОВИ ще отдели специално внимание на сегмента от машини за обработване на зеленчукови насаждения, като представи премиерния модел на новата междуредова активна зъбна брана на Fardin модел MAYA, предназначена за обработване на почвата в междуредията на: царевица, тиквички, тикви, салати моркови, грах, памук, лавандула, билки и други видове култури отглеждани на редове.

Италианската компания ORIZZONTI, чийто официален представител в България е СД ДРАГАНОВИ” ще представи най-новия си продукт в сегмента на контурната резитба. Една машина гарантираща значително намаляване на труда при зимната резитба на лозя. Модела PFD на Orizzontiраздробява на 90 % тънките клони като премахва и нуждата от използването на шредер за последващо раздробяване в реда.


Ние от СД ДРАГАНОВИ сме готови да задоволим желанията и потребностите на своите бъдещи и настоящи клиенти, предлагайки перфектният избор на техника отговаряща на всички изисквания за прецизно земеделие.

Повече информация за предлаганите машини от портфолиото на фирма СД ДРАГАНОВИ, може да получите на телефон 0888 219 864 или в интернет на адрес: www.draganovi.bg

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЩАНДА НА ФИРМА СД ДРАГАНОВИ от 20 до 24 февруари 2019 г. – Пловдив. Ще ви предложим професионални решения за селскостопанска техника с атрактивни ценови оферти.

Сподели