Новини

Май 07, 2020

ИНТЕГРИРАНА БОРБА С ПЛЕВЕЛИТЕ

Ефективна борба с плевелите

Съвременното земеделие използва различни методи, всеки от който предлага определени възможности за борба с плевелите. Най-целесъобразна икономически, най-ефективна и екологично най-безопасна е интегрираната борба срещу плевелите. Тя включва прилагането на различни методи и средства – механични, физични, химични, биологични и други. Прилагането на интегрираната борба срещу плевелите е необходимо да бъде извършвана навреме и качествено, с подходящата и изправна техника.
 

Химична борба с плевелите


СД ДРАГАНОВИ предлага универсални пръскачки и аксесоари за ефективна химична борба с плевелите в лозя, овощни градини, зеленчукови насаждения и оранжерии. Пръскачките са предназначени за третиране на всички видове плевели и треви. Могат да се използват успешно при третирането със селективни хербициди.


Навесни хербицидни пръскачки ММ, Италия с обем 120 и 200 литра:

Навесните хербицидни пръскачки произведени от ММ, Италия с обем 120 и 200 литра са предназначени за малки трактори с мощност от 14 до 20 к.с. Пръскачките на ММ дават възможност на собствениците на малки трактори да станат по производителни и гъвкави при извършването на земеделските операции.

 

 

 

Хербецидните пръскачки ММ могат да бъдат допълнително оборудвани със:


•    Сгъваеми щанги за пръскане на полски култури различни по размери и брой дюзи;
•    Хербицидни междуредови щанги за пръскане на лозя и овощни градини;
•    Хербицидно рамо със стойка и филтър;
•    Хербицидно рамо;
 

Биологична борба с плевелите

 

Фирма СД ДРАГАНОВИ, също така предлага биологични пръскачки за екологична борба с плевелите.

Биологична пръскачка ММ - модел Eco GP 500L inox
Многофункционална машина, предназначена за извършване на различни видове операции, които могат да бъдат обобщени като: Плевене с пара, парна дезинфекция, измиване с високо налягане на топла вода. 


Механична борба с плевелите:

 

При нас може да откриете и голямо разнообразие от машини за механична борба с плевелите.

Автоматично отклоняващи секции ORIZZONTI, Италия

 Автоматично отклоняващите секции ORIZZONTI, Италия могат да бъдат едностранно или двустранно монтирани към трактора. Машините са предназначени за работа в лозя, рози, малини, арония и овощни градини. Най голямото им предимство е широката гама допълнително оборудване (работни глави).

 


Лозаро овощарска автоматично отклоняваща се активна зъбна брана CUCCHI модел ES

Лозаро - овощарската автоматично отклоняваща се активна зъбна брана е подходяща за обработване на почвата в междуредията около трайни насаждения като: лозови масиви, овощни градини рози, малини или други видове култури отглеждани на редове.
 

Високотехнологични и иновативни предложения за борба с плевелите! Открийте правилната техника за Вашите нужди тук: https://draganovi.bg/


 
Сподели