Комбинирани косачки

Характеристика на комбинирана косачка BELLON модел COMBI D
 

Комбинираните косачки на BELLON дават възможност за обработване на големи площи земя, също така са изключително продуктивни, иновативни и гарантиращи получаването на качествен фураж, което е едно от основните изисквания в съвременното животновъдство.


Серията от комбинирани многодискови косачки с кондиционер на BELLON имат за цел да предложат най-добрата производителнос и надеждност при всички видове терени и култури. Тези комбинирани косачки са подходящи за трактори със средна и голяма мощност. Косачките могат да бъдат прикачени към реверсивни трактори или към трактори с предно повдигане. Комбинираните многодискови косачки с кондиционер модел COMBI D се състоят от три основни косещи елемента с 5 диска, един челен и два странични и са предназначени за трактор с предно РТО. Силната страна на комбинираните косачки е възможността им за косене на ширина до 5,8 метра, с последващо висока производителност. За да се повиши качеството на фуража косачките са оборудвани с гумен валяк който намалява влажността на откоса по време на косене.


Комбинираните многодискови косачки са идеални за хълмисти и неравни терени. Косещите греди са със овална форма, в която ножовете се въртят в близост до горния ръб и контра ножа, благодарение на което се предотвратява натрупването на почва между окосеното сено. Освен това се осигурява равномерно разпределение на натоварването на земята и оптимална защита на почвата и тревата. Транспортирането на комбинираната косачка е много практично, косачката се затваря от хидравлични бутала, двете странични части на косачката се повдигат на 90 градуса не излизат извън обсега на трактора.

Модел Преп. Мощност
к.с.
Ножове
бр.
Брой дискове Ширина на валяка
см.
Работна ширина (см) Маса/Тегло
кг.
ВОМ (Об/мин)
COMBID580 100 30 15 140 580 1600 1000
COMBID580GM 120 30 15 140 580 1950 1000

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Комбинирани косачки BELLON 1.23 MB (pdf) Свали