ZCR

Косачка за мотоблок с двойни ножове ZANON модел ZCR

ZANON, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели
Косачката с двойни ножове модел произведена от ZANON е одходяща за прикачване към мотоблокове (мотофрези) с препоръчителна мощност 5-10 к.с. Тези косачки намират широко приложение за косене на трева и тревни площи, паркове и открити пространства, градини, детски площадки и други.
 
Косачките с двойни ножове ZANON модел ZCR са произведени за професионално използване, и се различават от общите косачки с практичната си чанта за събиране на окосената трева. Чантата за събиране е закачена към задната част на машината и позволява бъде събирана тревата в момента на рязането, а това опростява и ускорява събирането на трева. Диаметърът на рязане на тези косачки варира от 82 до 102 см.Косачките са подходящи за прикачване към мотоблокове ( мотофрези, култиватори) с препоръчителна мощност 10-18 к.с. Тези косачкиразполагат с регулируеми по височина въртящи се колела, здрава трансмисия и предавки в маслена баня.
 
Стандартно оборудване на косачката:

Трансмисия от закалена стомана гарантира, че косачката е надеждна дори и в най-тежките условия на работа; Предавки в маслена баня; Регулируемо прикачване към мотофреза ( мотоблок, мотокултиватор); Регулируеми по вивсочина въртящи се колела; Компактна чанта за събиране на окосената трева; Четери ножа за рязане на трева;
Тип Модел Преп. Мощност (кс) Брой ножове Маса
кг
Размери ( см ) Работна ширина
см
Двойни ножове ZCR 800 10-14 4 83 88х100х62 82

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Косачка за мотоблок с двойни ножове ZANON модел ZCR 425.9 KB (pdf) Свали