ZCR

Косачка за мотоблок с единични ножове ZANON модел ZCR

ZANON, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Косачките с единичен нож модел ZCR са произведени от ZANON. Подходящи са за прикачване към мотоблокове (мотофрези) с препоръчителна мощност 5-10 к.с. Тези косачки намират широко приложение за косене на трева и тревни площи, паркове и открити пространства, градини, детски площадки и други.

Косачките с единичен нож ZANON модел ZCR са произведени за професионално използване и са идеални, за поддържане на зелените площи в паркове и градини. Този модел косачкиразполагат с регулируеми по височина въртящи се колела, два ножа за рязане на трева и практична чанта за събиране на окосената трева. Компактните размери и малкото тегло, правят косачката ZANON модел ZCR изключително портативна и лесна за употреба.

Косачките са с регулируемо прикачване към мотофреза ( мотоблок, мотокултиватор) и с предавки в маслена баня. Косачките се предлагат в широка гама от размери и диаметър на рязане.

Стандартно оборудване на косачката:
Трансмисията от закалена стомана гарантира, че косачката е надеждна дори и в най-тежките условия на работа; Предавки в маслена баня; Регулируемо прикачване към мотофреза ( мотоблок, мотокултиватор); Регулируеми по вивсочина въртящи се колела; Компактна чанта за събиране на окосената трева;

Тип Модел Преп. Мощност (кс) Брой ножове Маса
кг
Размери ( см ) Работна ширина
см
Единични ножове ZCR 500 5-7 2 40 52х95х60 52
Единични ножове ZCR 600 8-10 2 50 62х100х60 62
Единични ножове ZCR 700 8-10 2 60 72х105х60 72

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Косачка за мотоблок с единични ножове ZANON модел ZCR 1.38 MB (pdf) Свали