Паркови косачки

Косачка AS-MOTOR AS 510 ProClip 2in1 4T A

AS-MOTOR, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели
Косене или мулчиране? Имате избор! 

AS 510 ProClip 2in1 4T A предлага работни скорости, достигащи 2100 м² на час, благодарение на високопроизводителния двигател Briggs & Stratton и ширина на рязане 51 см. Двигателят на Briggs & Stratton не само осигурява до 5.7 к.с., асиметричната му конструкция също осигурява отлично управление благодарение на балансираното разпределение на теглото. Трети лагер на коляновия вал и триещи дискове на мулчиращия нож защитават двигателя в случай на невидими препятствия, докато вариаторът позволява удобно регулиране на скоростта от 2.1–4.3 км / ч. докато е в движение. Двойните предни колела и задвижването на задните колела осигуряват лесно управление. Специалната форма на клина на предните колела намалява до минимум въздействието върху тревата, която бързо се връща обратно, за да бъде отрязана от острието. Височината на рязане може да се регулира на 5 нива от 40-80 мм чрез пружинна система. Агресивните задни колела на протектора осигуряват оптимално сцепление и задвижване.
 


Спестете време и пари чрез мулчиране:
Специално проектираното острие за мулчиране почиства трева с височина до 20 см. и едновременно с това генерира въздушен поток, който завърта изрезките в мулчиращия агрегат. Трите режещи ръба на мулчиращия нож мулчират тревата няколко пъти. Издънките след това потъват в тревата, образувайки слой мулч, който обогатява и предпазва моравата от изсушаване. 

Предимства на косачката AS 510 ProClip 2in1 4T A:
  • 2в1 функция - мулчиране или косене със страничен разряд, косачката AS 510 2in1 4T A може да направи и двете.
  • AS 510 ProClip 2in1 4T A спестява 30% повече време в сравнение с косачките за тревни площи за събиране, като избягва необходимостта от изпразване на торбичката за събиране или изхвърляне на изрезките.
  • Косене или мулчиране - AS 510 ProClip 2in1 2T A е фабрично оборудван с лесна за монтиране мулч плоча и страничен дефлектор за изпразване. По този начин тревата с височина до 40 см. може да се коси със страничен разряд.
Модел Маса
кг
Ширина на рязане
см
Двигател Мощност
к.с.
Височина на рязане
AS 510 ProClip 2in1 4T A 45 51 4-ри тактов 5.7 40 см

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Косачка AS-MOTOR AS 510 ProClip 2in1 4T A 772.59 KB (pdf) Свали