Косачки S.H.A.S. - COOPER

Косачка VENTURA модел S.H.A.S. - COOPER

VENTURA MAQUINAS FORESTALES S.L., ИСПАНИЯ
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Косачка за трева с два странични диска за променлива ширина на рязане - S.H.A.S. - COOPER
 

Косачката S.H.A.S. е висококачествен продукт с компактен и здрав дизайн и гладка повърхност, която гарантира максимална надеждност и изисквания за всеки тип полета. Нейните две странични рамена гарантират регулиране на амплитудата на работа, както и работната ширина, която е непрекъснато хидравлично регулирана.
 

Основната трансмисия на машината е със скоростни кутии. Косачката S.H.A.S е оборудвана с преден валяк и голям заден валяк (Ø 200 мм) за регулиране на височината. Плъзгащите дискове (без лагери) са монтирани под страничните рамена и са свободно подвижни (нагоре и надолу), като осигуряват оптимална адаптация на машината към неравни терени. Триточковата система с плаваща верига, позволява на машината да се адаптира перфектно към земята. За да работи машината изисква, трактор с две двойни управляващи връзки.

 

Технически данни:Опции:

- Стандартната настройка на скоростната кутия е 540 об/мин, но при поискване може да бъде 750/1000 об/мин.
- Косачката S.H.A.S е проектирана за задно монтиране към навесната система на трактора. Възможно е да се адаптира към трактори с предна навесна система или реверсивно (обратимо) положение на управление, но само при поискване, като се обозначат оборотите и посоката на въртене на ВОМ.
- Допълнителни пневматични колела.

Направете запитване

Изпрати