Машини за зимна контурна резитба

Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI модел PMD VARIO

Новият модел машина за ранна зимна контурна резитба PMD VARIO, характеризиращ се със самонивелираща се мобилна колона, е истинска новост в сравнение със съществуващия вече модел с фиксирана централна колона PFD VARIO. Моделът PMD VARIO се ражда от необходимостта да се предложи многофункционална машина дори за клиенти които имат лозови масиви с ширина на засаждане под 2 метра.

Съставена от здрава опорна колона, машината PMD VARIO разполага с нова система за бързо свързване, за бърза и безопасна смяна на различните работни глави, като всичко това е гарантирано от здраво свързване и фиксирано захващане между рамката и работната глава. Машината е с универсална работна рама, позволяваща сменяемост на работните глави, подходящи за лятната резитба, предлагащи се в различни варианти  Г или П образни с въртящи ножове или тип тример.

Стандартно оборудване на машината за контурна резитба:

Електрохидравличен разпределител, разположен в долната част на машината, за да се осигури по-широка и максимална видимост за оператора, като всички хидравлични функции на PMD VARIO могат да се управляват и контролират с 6-функционален джойстик. Благодарение на системата за самонивелиране машината за контурна резитба PMD VARIO ви позволява да преместите към растението целия работен инструмент, осигурявайки максимална видимост на оператора, осигурявайки по-голяма безопасност и прецизност на управлението по време на обработката.

Машината за зимна контурна резитба PMD VARIO изисква 1 двойно действащ разпределител от трактора с хидравличен дебит от поне 30-40 литра/минута, за правилната експлоатация на всички работни глави.

         
         

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Машина за зимна контурна резитба PMD VARIO 5.22 MB (pdf) Свали

Свързани продукти