Машини за почистване на соларни панели

Машина за почистване на соларни панели марка ММ модел HPV

MM
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Машина за почистване на соларни панели марка ММ модел HPV:

Тази машина е предназначена за почистване на соларни панели със средни и големи размери, като основните и предимства са: Бързина; Почистващ ефект; Нисък разход на вода; Без използването на химически препарати. Машината за почистване на соларни панели HPV е гъвкава и може да се използва независимо от вида на фотоволтатичните (соларните) панели и тяхното местоположение.

 

Четката е хидравлично контролирана и оборудвана с телескопично рамо, което е с дължина 4,2 м, работна глава (четка) с въртящи се дюзи. Машината работи с гореща вода под налягане, за да се оптимизира почистването и да се отстранят всички отпадъци; Парогенераторът е напълно автономен снабден с воден резерв от 1000 литра, позволяващ непрекъснат процес на робота около 2 часа. Триточковата система на прикачване прави машината за почистване на соларни панели, приложима към всеки трактор с минимална мощност 50 к.с.
 

Технически характеристики:

Напълно независима машина предназначена за трактор или верижни транспортни средства; Управлението на телескопичното рамо се контролира с джойстик от мястото на водача; Машината работи с гореща вода под налягане, за да се оптимизира почистването и да се отстранят всички отпадъци; Регулиране на температурата и налягането на водата; Работна глава с водни пръскала с работна широчина 175/200 см; Автоматичен режим със сензори;

Оборудвана стандартно със:
Макара с 50 м. маркуч; Телескопично рамо 4.2 м; Четка с въртящи се дюзи;

Направете запитване

Изпрати


Видео