Машини за контурна резитба с двойни ножове

Серията машини на ORIZZONTI CF, CFT300 и CFT2/600 се различава от иконмичната версия на ECO с наличието на повече хидравлични движения и стандартен разпределител с регулатор на скоростта на рязане.
 

Машина за контурна резитба Orizzonti модел CF/200

Машината за контурна резитба CF 200 e с фиксирана колона монтирана в предната част на трактора и се отличава с наличието на единична вертикална режеща дъска. Оборудвана с ефективна хидравлична система за задвижването на всичките си части, тя предлага отлична производителност. Тримера CF 200 може да бъде оборудван с електрохидравлична система управлявана от един джойстик, който позволява бързо изпълнение на всички движения по време на работа. Машината за контурна резитба изисква налягане от 180 бара и капацитет на маслото от 20 литра в минута. Тримерите CF 200 са подходящи за трактори с препоръчителна мощност 40 конски сили.

Тримера CF/200 е стандартно оборудван със:

Режеща дъска с двойно острие с височина на рязане 2 метра; Хидравличен разпределител с 5 функции и регулатор на скоростта; Три хидравлични движения: повдигане, наклон и хидравлично странично разширение; Фиксирана плоча за прикачване към трактор; Комплект хидравлични маркучи с бързи връзки; Статив;

Машина за контурна резитба ORIZZONTI CFT/300

Машината за контурна резитба ORIZZONTI модел CFT300 е с фиксирана колона монтирана в предната част на трактора.
CFT300 изисква налягане от 180 бара, с капацитет на маслото от 20 л/мин, и препоръчителна мощност на трактора 40 к.с.
Оборудвана е с хидравличен разпределител с пет функции, и регулатор на скоростта на мотора (включено/изключено).
Четири хидравлични движения: Повдигане; Странично движение; Наклон на вертикалния нож; 90 градуса извъртане на горния нож;

CFT 300 е стандартно оборудвана със: Двоен нож с работна височина на рязане 2 метра -регулируеми; Хоризонтален двоен нож със срязваща работна ширина 1 метър; хидравлично задвижване;

Машина за контурна резитба ORIZZONTI CFT2/600

CFT2/600 Orizzonti е машина за контурна резитба с фиксирана колона монтирана в предната част на трактора.
Оборудвана е с две вертикални режещи дъски с двойно острие и две горни хоризонтални режещи дъски.
Разполага стандартно с електро-хидравличен разпределител с 5 функции за движение на структурата.
Двете горни хоризонтални режещи дъски са снабдени с анти-шок система, която гарантира способността им да се въртят до 90 °.

 

Двете вертикални режещи дъски имат газ абсорбатор за справяне с въздействията на, които машините могат да бъдат подложени по-време на работа.
Този модел изисква налягане 180 бара и капацитет 22 литра масло / мин, подходящ е за трактори с препоръчителна мощност 60 к.с.

Направете запитване

Изпрати


Видео



Документи

Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CF/200 789.66 KB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CFT2/600 1.69 MB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CFT/300 893.85 KB (pdf) Свали

Свързани продукти