Машини за контурна резитба с единични ножове

Машина за контурна резитба ORIZZONTI CFC2/600

Машината за контурна резитба CFC2/600 е с фиксирана колона, предназначена за монтиране в предната част на трактор. Оборудвана е с две вертикални режещи греди с ножове тип ”бумеранг” и две горни режещи греди. Горните греди разполагат с антишокова система за предпазване от удар и способност за 90-градусово завъртане. Машината за резитба използва електрохидравличенн разпределител с пет функции за движение на конструкцията.

CFC2/600 е съвместима с трактори с минимална препоръчителна мощност от 60 конски сили, като изисква налягане от 180 бара и маслен капацитет от 22 литра в минута.
 

Технически данни на машината за контурна резитба

 

 

Машина за контурна резитба ORIZZONTI CМC2/600

Машината за контурна резитба CМC2/600 с мобилна колона монтирана в предната част на трактора, е оптималното решение за обработване на големи парцели лозя главно в хълмисти райони. Оборудвана е с две вертикални режещи греди с ножове тип ”бумеранг” и две горни режещи греди, които осигуряват чисто и прецизно рязане на растението. Горните греди са снабдени с антишокова система с 90-градусово завъртане, която предпазва машината от ненадейни удари в различни предмети по време на работа, например циментови стълбове.

И двете колони на носещата конструкция на CMC2 / 600 са оборудвани със самонивелираща се система, характерна за всички подвижни машини за подрязване на Orizzonti, която осигурява стабилност на вертикалното положение на режещите греди при различните движения на машината по време на работа.

Концепцията за висока видимост, която е основната характеристика на CMC2 / 600, е до голяма степен оправдана от мобилността на двете носещи колони, които позволяват на оператора на трактора широк и ясен изглед на всяко отделно растение, което води до прецизно и точно рязане на листата. CFC2/600 е съвместима с трактори с минимална препоръчителна мощност от 50 конски сили. Този модел машина за резитба има необходимост от 180 бара налягане и маслен капацитет от 30 литра в минута.


Техническа характеристика ма машината за контурна резитба

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CFC2/600 1.01 MB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CMC2/600 1.41 MB (pdf) Свали

Свързани продукти