Машини за контурна резитба с единични ножове

Машина за контурна резитба ORIZZONTI модел CFCU/500

Машина за контурна резитба ORIZZONTI  CFCU/500ORIZZONTI CFCU/500 е машина за контурна резитба с фиксирана колона, четири вертикални режещи греди с дължина 150 сантиметра и П-образна (тунелна) структура. Две горни режещи дъски с двойни ножове и дължина 80 сантиметра. Машината за резитба изисква двойни хидравлични връзки за трактор, налягане от 180бара и капацитет на маслото от 30 литра в минута.

Стандартно оборудване: CFCU/500 разполага с хидравличен разпределител с 5 функции (4 + мотор за включване и изключване), за следните хидравлични движения: Странично разширение, вертикално повдигане, наклон на тунела, хидравличен отвор на тунела с възможност за регулиране на скоростта на ножовете директно от разпределителя. Стандартен статив.
 

Технически данни:


 

Машина за контурна резитба ORIZZONTI модел CMCU/500

ORIZZONTI CMCU/500 е машина за контурна резитба с мобилна (подвижна) колона, оборудвана с режещи греди с П-образна (тунелна) структура, 2 вертикални режещи греди с дължина 150 сантиметра и четири броя ножове тип "бумеранг", две горни режещи греди с дължина 80 сантиметра. Машината изисква 1 двойка хидравлични връзки за тракор с налягане 180 бара и капацитет на маслото от 30 литра в минута.

Стандартно оборудване: Хидравличен разпределител с 5 функции (4+мотор за вкл/изкл.) за следните хидравлични движения: Страничен наклон, включващ само-нивелираща система на тунела, вертикално повдигане, накло на тунела, хидравлично отваряне на тунела и мотора за вкл/изкл.
 

Технически данни:

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CFCU/500 1.28 MB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CMCU/500 1.59 MB (pdf) Свали

Свързани продукти