Машини за контурна резитба с двойни ножове

Машина за контурна резитба Orizzonti модел CM/200

Машината за контурна резитба CM/200 е с мобилна колона монтирана в предната част на трактора. Оборудвана е с единична вертикална греда за рязане с двойно острие, която е със само-нивелираща система поддържаща една и съща вертикална позиция при накланяне на структурата по-време на работа. Характерното за тримера CM/200 е новата система за завъртане на вертикалната режеща греда,осигуряваща оптимално рязане при наклон до 180 градуса. Тримерите CM/200 изискват налягане от 180 бара и капацитет на маслото 20 литра в минута и са съвместими с трактори с препоръчителна мощност 50 конски сили.

Технически данни на тримера CM/200

Машина за контурна резитба Orizzonti модел CMТ/300

Машината за контурна резитба CMТ/300 е с мобилна (подвжна) колона, предназначена за монтиране в предната част на трактора. Тримера е стандартно оборудван с вертикална режеща греда с двойно острие и горна режеща греда с двойно острие. Основните характеристики на тримерите CMТ/300 са двете системи за само-нивелиране на вертикалната режеща греда и нейното завъртане до 180 градуса. Тримера CMТ/300 изисква налягане от 180 бара и капацитет на маслото от 20 литра в минута. Машината е предназначена за трактори с препоръчителна мощност 50 конски сили.

Технически данни на тримера CMТ/300


Машина за контурна резитба Orizzonti модел CMT2/600

Машината за контурна резитба CMT2/600 е с мобилна (подвжна) колона, предназначена за монтиране в предната част на трактора. Тримера е стандартно борудван с два двойни ножа, две вертикални режещи дъски и две хоризонтални режещи дъски с двойно острие, които позволяват чисто и прецизно рязане на растението. Двете хоризонтални греди на тримерите CMT2/600 разполагат с ати-шок система на 90 градуса, която предлага по-голяма сигурност при удар по-време на работа. Двете колони на носещата конструкция на тримера CMT2 /600 са оборудвани със система за само-нивелиране, която гарантира стабилността на вертикалното положение на режещите дъски при различните движения на машината по-време на работа. Машината изисква налягане от 160 бара и капацитет на маслото от 22 литра на минута. Машините за контурна резитба от този тип са съвместим с трактори с препоръчителна мощност от 60 конски сили.

Технически данни на тримера CMT2/600

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CM/200 810.37 KB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CMT2/600 1.05 MB (pdf) Свали
Брошура - Машини за контурна резитба ORIZZONTI модел CMT/300 1.46 MB (pdf) Свали

Свързани продукти