Метачки за лозя и овошки

Метачката ORIZZONTI модел SIRIO 1 се монтира в предната част на трактора. Благодарение на своята опростена и здрава структура извършва множество различни обработващи операции в междуредовите пространства на лозя и овощни градини. Основното предназначение на машината за метене е събиране на опадалите клони след резитба на лозя и овощни градини осигурявайки предвижването им в средата на реда, а също така може да се използва и за мехаизирано плевене между отделните редове.

Метачката SIRIO 1 може да бъде оборудвана с PVC четки / работни глави за лозя или овощни градини /, които влизат в контакт със земята, за да осигурят предвижването на летораслите и клоните в средата на реда.

Движението на основната машина е изцяло механично. Тези метачки могат да работят в редове с размери между 110 и 180 сантиметра от центъра на трактора. Машината за метене SIRIO 1 може да бъде оборудвана с камбана за плевене, анти-дрифт четки позволяващи локализирано плевене. За правилната експлоатация на машината се изисква трактор с минимален дебит на маслото от 20 литра/минута и налягане от 160 бара.
 

Модел Маса
кг
Широчина
см
Разстояние м/у редовете Диаметър
см
Стъпка
SIRIO 1 170 165 125 см 90 145-210

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Метачка SIRIO 1 783.86 KB (pdf) Свали

Свързани продукти