Метачки за лозя и овошки

Метачката ORIZZONTI модел SIRIO 2  се монтира в предната част на трактора. Благодарение на своята опростена и здрава структура може да извършва множество различни обработващи операции в междуредовите пространства на лозя и овощни градини. Основното предназначение на машината за метене е събиране на опадалите клони след резитба на лозя и овощни градини, както и механично плевене едновременно в два реда с междуредово разстояние между 220-350 сантиметра. За правилната експлоатация на машината се изисква трактор с минимален дебит на маслото от 20 литра/минута и налягане от 160 бара.

 

ORIZZONTI SIRIO 2  е метачка, която има възможност за инсталиране на разнообразни работни глави, като например метачка за лозе, метачка за овощна градина, глава за плевене и глава за премахване на леторасли. Моделът стандартно работи с 2 лозарски (овощарски) метачки, като техните движения са изцяло механични.
 

По желание на клиента може да бъде инсталирана електро-хидравлична система с джойстик с четири функции. Това от своя страна ще осигури по-бързи и лесни движения на цялата машина, като повдигане на носещата греда, странични продължения на работните ръце, включително и тяхното затваряне, за по-улеснен автомобилен транспорт.
 

Допълнително оборудване / Работни глави/ :
 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Метачка SIRIO 2 1.31 MB (pdf) Свали

Свързани продукти