Професионални мулчери

МУЛЧЕР СЪС СОБСТВЕН ДВИГАТЕЛ AS-MOTOR МОДЕЛ AS 65 SCOUT

AS-MOTOR, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Ефективна грижа за младите гори и рязането на многогодишни храсти и фиданки с най- продавания професионален самоходен мулчер AS-MOTOR МОДЕЛ AS 65 Scout.

       AS 65 Scout е идеален за косене на площи за засаждане и залесяване, като без усилие реже и мулчира бързо растящи фиданки с дебелина до 40 мм., чрез здрава ниско разположена режеща система с предпазител. Резултатът е естествен мулч, обогатяващ почвата с органични хранителни вещества. Машината се захранва от двигател Briggs & Stratton Series 3 INTEK с мощност до 13 к.с., маслена и горивна помпа. Двигателят и режещата система са разделени, чрез клинообразен ремък, осигуряващ допълнителна защита в случай на по-големи трудно забелязващи се препятствия. Възможни са работни размери, достигащи 2500 м² на час, благодарение на мощния двигател Briggs & Stratton с мощност до 13.0 к.с. и широчина на рязане 65 см. Постоянния блокаж на  диференциала с ограничено приплъзване се отваря чрез лост за управление, което позволява лесно маневриране и отлично задвижване и сцепление, особено на склонове.
 

 
AS 65 Scout е професионален мулчер, проектиран за поддържане на горски насаждения. Модела впечатлява с ергономичните си предимства и възможности за работа в планински терени, както и със своята здравина и висока ефективност. 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура МУЛЧЕР СЪС СОБСТВЕН ДВИГАТЕЛ AS-MOTOR МОДЕЛ AS 65 SCOUT 828.7 KB (pdf) Свали
Ръководство - МУЛЧЕР СЪС СОБСТВЕН ДВИГАТЕЛ AS-MOTOR МОДЕЛ AS 65 SCOUT 920.07 KB (pdf) Свали

Свързани продукти