LMG Series

Мулчер ILMER LMG SERIES

ILMER, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Мулчер ILMER LMG SERIES


Мулчерите на ILMER са надеждни, и компактни. С появата на качествени компоненти и десетилетия на опит, ILMER успяха да разработят просто и сигурно мулчиращо оборудване. Освен това има чисто и качествено рязане дори и при висока трева. С припокриване на ножовете се постига чисто косене. Ножовете са от специално разработена стомана гарантираща дълъг експлоатационен живот. С този мулчер ще получите продукт от най-високо качество.
 

Машината е изработена само от висококачествени материали, което от своя страна влияе на дългосрочната стабилност и безпроблемна работа. Мулчера е ултра лек и компактен идеален за обработка в овощната градина и лозето, подходящ дори и в тесни редове и стръмни склонове; Най-забележително е страничното изместване спрямо центъра на трактора; За добро копиране на почвата, на двата края има балансиращи пружини; Може да се закача отзад или отпред на трактора; Предимство за клиента е много лесната поддръжка, т.е. безпроблемно смазване, извършено без премахване на защитно покритие.

Допълнително оборудване (Опции)

Хербицидни системи предназначени за пръскане на хербицид във вътрередовото пространство на дърветата и овощните градини и други подобни култури. Хербицидната пръскачка е едно икономически изгодно решение на проблема с бурените при овощните градини.

Хербецидна система ILMER 120 литраХербецидна система 120 литра
Пластмасов резервоар с капацитет 120 литра; Панелен блок; Помпа; Манометър; Регулатор на налягането; Избор между единична или двойна дюза; Да работя едностранно; Да работят двустранно - едновременно в двата реда отляво и дясно на пръскачката при движение напред. Възможност за избор на работа- едностранно или двустранно - едновременно в двата реда отляво и дясно на пръскачката при движение напред;

Хербицидна система 2x75 литра Хербицидна система 2x75 литра
Два пластмасови резервоара, всеки по 70 литра; Панелен блок; Помпа; Манометър; Регулатор на налягането; Дренажни клапани; Избор между единична или двойна дюза; Възможност за избор на работа- едностранно или двустранно - едновременно в двата реда отляво и дясно на пръскачката при движение напред;

 

Модел Преп мощ. кс Ножове
бр
Маса
кг
Размери Д/Ш/В см Странично изместване
см
Трансмисия Работна височина
см
Странич. изместв. от средата на трактора
см
Раб. широчина Min / Max (см)
LMG 175 35 2 475 140х130х90 39 1:3 9 127 125 - 175
LMG 245 45 2 575 175х170х90 39 1:3 5/7/9 162 165 - 245

Направете запитване

Изпрати


Видео