Новини

Юли 29, 2019

Ново поколение KIOTI UTV K9 доказан стил !

KIOTI UTV K9

Запознайте се с новото подобрено UTV  KIOTI K9 2400!

С най-голямата каросерия в своя клас и товароносимост от 500 кг., KIOTI К9 осигурява отлични възможности за транспортиране на полезен товар.

Мощност на двигателя 24 к.с.
Новият екологичен дизелов двигател осигурява мощност, производителност и подобрява разхода на гориво, като същевременно намалява нивата на шума.

Максимална скорост 40 км/ч. (ЕЕС одобрение):
По-мощният двигател и  ефективната трансмисия предлагат максимална скорост на движение до 40 км/ч. Серията К9 ви предоставя голямо удобство по време на работа и шофиране.

Подобрена трансмисия:
Серията К9 превключва гладко и реагира бързо с два диапазона на скоростта ( Hi/Lo – бързи и бавни предавки) и 4WD функция.

Блокаж на диференциала:
Самоблокиращ  диференциал отпред, механично задействащ отзад и стандартното задвижване на четирите колела, позволяват на К9 да извозва и издърпва тежки товари, дори в най-тежките пътни райони.

Повишена производителност на спирачките:
Отлична ефективност на спирачната система с предни и задни хидравлични дискови спирачки и механична ръчна спирачка за паркиране осигуряваща отлична производителност и 30 % подобрена безопасност в сравнение с предишните модели.

Комфорт:
Нова ергономична седалка и пейка за 3 места, стандартно оборудвани с предпазни колани. Стандартно цифрово табло (скоростомер, оборотомер, датчик за гориво и други индикатори).

Научете повече за новото KIOTI UTV K9 от официалния вносител СД ДРАГАНОВИ на www.draganovi.bg

Сподели