Прикачни комбайни за бране

Заден полу-прикачен комбайн за бране SICMA модел TR50

 

Полу-прикачните комбайни за бране SICMA модел TR50 са със задно монтиране и са похдодящи за трактори с препоръчителна мощност 50-60 конски сили. Комбайна  TR50 представлява иновативна машина с актуален дизайн и патентована вибрационна система, предназначена за за събиране на реколтата на овощни дръвчета като: орехи, бадеми, сливи, череши, маслини и други. Комбайните за бране TR50 се контролират с дистанционно управление, позволяващо на оператора да се доближи максимално до дърветата и да следи по-най добрия начин позицията на вибриращото устройство и всяко движение на неговата работа. Вибриращата глава с нейното затягащо устройство и патентовано окачване е проектирана, така че да вибрира в ствола на дървото и клоните, за да се постигне по-висок добив на реколта от плодове, като същевременно се избягва увреждането на кората на дървото.

 

Техническа характеристика на машината за бране

Органите за вибрации и повдигане се контролират с дистанционно управление.
Двустранни теглителни колела с регулируема обща ширина от 2300 до 2500 милиметра.
Триточкова система за прикачване към трактора със затворена хидравлична система, задвижвана от кардан (ВОМ 540 об/мин).
Странично завъртане на телескопичното рамо 42° и максимален диаметър на затваряне около ствола на дърветата 38 сантиметра.
Вибрационна глава тип “New Generation” Т212 Mini Head с високо хидравлично налягане, висока честота на вибрации и самоцентриране.
Максимална работна височина 5800 милиметра.
Обща дължина 6000 милиметра.
Обща ширина 2100 милиметра.
Телескопично рамо с двойно разширение.


 

Направете запитване

Изпрати

Свързани продукти