Прикачни комбайни за бране

Заден полу-прикачен комбайн за бране на плодове модел TR80

Описание на друсащата машина като прикачен комбайн за бране на плодве

Полу-прикачните комбайни за бране SICMA модел TR80 са със задно монтиране и са похдодящи за трактори с препоръчителна мощност 100 конски сили.
Комбайна  TR80 представлява иновативна машина с актуален дизайн и патентована вибрационна система, предназначена за за събиране на реколтата на овощни дръвчета като: орехи, бадеми, сливи, череши, маслини и други.
Комбайните за бране TR80 се контролират с дистанционно управление, позволяващо на оператора да се доближи максимално до дърветата и да следи по-най добрия начин позицията на вибриращото устройство и всяко движение на неговата работа.
Вибриращата глава с нейното затягащо устройство и патентовано окачване е проектирана, така че да вибрира в ствола на дървото и клоните, за да се постигне по-висок добив на реколта от плодове, като същевременно се избягва увреждането на кората на дървото.

Технически данни ма машините за бранеХарактеристики на машината за бране

  • комбайна за бране модел TR80 може да бъде оборудвана с обратен чадър за събиране на продукцията с диаметър 5/6 метра (Опция*).

  • Органите за вибрации и повдигане се контролират с дистанционно управление.

  • Хидравлична верига захранвана от кардан.

  • Затворена хидравлична верига с двойна помпа.

  • Триточкова система на прикачване и 2 теглещи колела.

  • Вибрационна глава тип “New Generation” Т212 с високо хидравлично налягане, висока честота на вибрации и самоцентриране.

  • Максимален диаметър на затваряне около ствола на дърветата - максимален отвор 48 сантиметра.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - прикачен комбайн за бране SICMA модел TR80 434.84 KB (pdf) Свали

Свързани продукти