Прикачни косачки

Прикачни дискови косачки с кондиционер серия TRD GM

Bellon, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Характеристика на прикачна дискова косачка с кондиционер BELLON модел TRD GM:

Дисковите прикачни косачки на BELLON са създадени за професионална употреба, те са разработени специално за земеделски производители или предприемачи, които обработват средни и големи площи земя и се нуждаят от косачка, която да извършва значително количество работа за дълги периоди.


Дисковите прикачни косачки на BELLON от серията TRD GM са проектирани, така че да гарантират оптимално управление и маневреност благодарение на ниското си тегло. Тяхната лекота и чупещо се рамо осигуряват перфектна работа дори по неравни терени. Страничния теглич на прикачната косачка прави тегленето и изключетелно лесно, което допринася за ниска консумация на гориво. Функционалният и опростен дизайн на прикачните косачки гарантира качество и здравина, и намалени разходи за поддръжка.


Различните модели прикачни косачки от серията GM са с кондиционер. За да се повиши качеството на фуража косачките са оборудвани с гумен валяк който намалява влажността на откоса по време на косене. Благодарение на това прикачните косачки са подходящи за обработване на фураж богат на листа като, люцерна и детелина, които изискват деликатна обработка. Нововъведението при прикачните косачки е предоставено от хидравлична система и азотен акумулатор, които заедно действат като амортисьори осигурявайки отлично косене, придружено с контрол на натиска на косачката върху почвата.

Модел Тип Брой дискове Работна ширина (см) Маса/Тегло
кг.
ВОМ (Об/мин)
TRD6000GM Прикачна 6 240 1200 540-1000 об/мин
TRD7000GM Прикачна 7 280 1250 540-1000 об/мин
TRD8000GM Прикачна 8 320 1300 540-1000 об/мин

Направете запитване

Изпрати