Прикачни щангови пръскачки

Прикачните щангови пръскачки FLORIDA модел S.P.D WITH SIDE BOOM са предназначени да задоволят многобройните нужди в борбата, с унищожаването на плевелите в открито поле. Тези пръскачки са на върха на гамата специализирани продукти, направени за най-прецизно качество на работа. Прикачната щангова пръскачка FLORIDA разполага с многобройни пръскащи устройства, които заедно с различните приложения и екстри позволяват пръскачките, да бъдат персонализирани според нуждите на отделните потребители и обработките, които трябва да бъдат извършени. Всички прикачни щангови пръскачки SP.D са съобразени с ЕС стандарти за здраве и безопасност. Хербецидните щанги на пръскачката са разположени от страни. Тези пръскачки се предлагат във варианти с обем на резервоара: 1500, 2000, 2500 и 3000 литра, като действителният капацитет е по-висок от номиналната мощност в съответствие с действащите разпоредби.
 

Стандартно оборудване:
Полиетиленов резервоар; Резервоар за измиване на ръцете; Устройство за измиване на веригата; Мембрана за ниско налягане; Помпа с калибровано разпределение; Хидравлично разбъркване на течността в резервоара; Единични, тройни или четворни найлонови дюзи; Единични или двойни месингови дюзи; Всички мембрани са с анти капково устройство; Управлението на теглича с помпата винаги е в съответствие с карданната връзка; Обемен управляващ блок за ниско налягане; Платформа и стълба за достъп.

 

Хербицидни щанги разположени от страни на пръскачката:
Механични със задно затваряне и работна ширина до 16 м; Хидравлични със смесено закриване и работна ширина от 6 до 15 м; Хидравлични с предно затваряне и работна ширина от 15 до 24 м;


Опции:
Тройни дюзи; Единични месингови дюзи; Двойни месингови дюзи; Керамични, месингови дюзи от неръждаема стомана с противо капково устройство за малки обеми; Външен бункер-предварителен смесител; Външен бункер - предварителен смесител с устройство за измиване на химическите контейнери; Електрически хидравличен разпределител за движение на стрелата; Електрически контрол за дистрибуция на продуктите; Панелен блок с общо електрическо отваряне/затваряне; Компютър за дистрибуция на продуктите; Въртяща се дюза със струя за измиване на резервоара; Хидравлична помпа с резервоар и маслен филтър. Комплект за зареждане с гориво от филтъра за прием; Сигнална лампа.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Прикачна щангова пръскачка FLORIDA SPD WITH SIDE BOOM 193.34 KB (pdf) Свали