Разсадопосадачна машина PLANT

Разсадо-посадъчни машини PLANT

Разсадо-посадъчната машина за лавандула FEDELE модел PLANT е предназначена за засаждане на разсад както с гол корен, така и с коничен, пирамидиален и цилиндрично оформен торф с диаметър 5 см и максимален кубичен торф 4х4 см. Предлага се стандартно с подвижни гумени колела ( за перфектна функционалност дори при влажна почва). Машината може да бъде оборудвана и с паралеограми.
 

Разстоянието между редовете се регулира от минимум 49 см. до максимум, който се задава при поискване. Разстоянието между разсада се регулира от разпределител, който в зависимост от модела на разсадо-посадъчната машина е с различен брой: щипки (клещи):
 

- 10 броя щипки - мин. 23 см - макс. 77 см.
- 15 броя щипки - мин. 16 см - макс. 52 см.
- 20 броя щипки - мин. 13 см - макс. 77 см.

Задвижването на щипките се осъществява от 2 допълнителни гумени колелета с грайфер, които задвижват трансмисията и съответно всички секции едновременно. Уплътнителните колелета служат и за определяне на дълбочината на засаждане, както и за по-добро утъпкване на почвата. Гредата на машината е от специален профил, поцинкована и разграфена в сантиметри.

Допълнително оборудване на разсадо-посадъчни машини

Диск за отваряне на браздата; Тороразпръсквачка; Микро-гранулатор; Миксер за вода; Резервоар - 300 LT; Въртяща клетка - държач за 4 реда; Въртяща клетка - държач за 6 реда; Допълнителна клетка - държач за 8 реда;

Технически данни разсадопосадъчна машина

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура разсадопосадачна машина FEDELE PLANT 1.53 MB (pdf) Свали