Разсадопосадачни машини MAX

Полуавтоматична разсадопосадачна машина FEDELE модел MAX-DUO

Намали разходите за работници с полуавтоматичната разсадопосадачна машина FEDELE MAX-DUO, работейки с един оператор на всеки два реда. FEDELE MAX-DUO са необходими помощници в масовото засаждане на редица растителни култури. Използват се за засаждане в открито поле на вече отгледан разсад на различни култури като: ягоди, домати, краставици, чушки, патладжани, зеле, лук, маруля, дини, пъпеши, тикви, тютюн, цветя също така чесън, картофи и други.
 

Разсадопосадачна машина MAX-DUO е с перфорация и вертикални въртящи купички за засаждане на разсад на предварително положени найлонови или хартиени филми, като също така може да засажда и в открито поле или в оранжерии.
 

Предназначена е засаждане на разсад с корени в конична и цилиндрична бучка на почвата с диаметър до 5 сантиметра и кубична с максимален диаметър 4х4 сантиметра.
 

Машината работи с ръчно подаване на разсада в резервоара на разсадопосадачния апарат. Различните модели са с различен брой редове, засаждащи секции и производителност. Разстоянието между редовете и между растенията е регулируемо в зависимост от желана култура за засаждане.
 

Стандартно са оборудвани с палеолограми за перфектно адаптиране на машината към особеностите на почвата и за гарантиране на постоянна дълбочина на засаждане на растението, дори при не перфектно подготвена почва.
 

Технически данни:

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура разсадопосадъчна машина FEDELE MAX-DUO 1.1 MB (pdf) Свали

Свързани продукти