Самоходни мулчери 4х4

Самоходен мулчер AS 1040 Yak 4WD

Новите надеждни самоходни мулчери AS-Motor са проектирани за обработване на неравни, груби и стръмни терени. Самоходния мулчер AS 1040 Yak 4WD се справя перфектно с обширната поддръжка на зелени площи с височина на тревата до 1.5 метра и подрастващи млади фиданки.. Благодарение високата производителност и безопасност, тези мулчери представляват идеалното решение за професионални потребители.
 

Характеристики и предимства на самоходния мулчер AS 1040 Yak 4WD

AS 1040 Yak 4WD се захранва от двуцилиндров двигател Vanguard V-Twin на Briggs & Stratton с мощност до 23 к.с. Променлива 4WD трансмисия с функция за контрол на скоростта. Хидростатичната трансмисия позволява на оператора удобно да управлява скоростта на AS 1040 Yak 4WD до 6.8 км / ч напред и 6.3 км / ч на заден ход. Постоянното 4WD осигурява задвижване независимо от терена. Диференциалът на задния мост може да бъде блокиран по всяко време чрез педал; лост за задвижване с вградена ръчна спирачка. AS 1040 Yak 4WD постига високи нива на работа, достигайки 6800 м² / ч благодарение на 1-метровата работна ширина и 56 Y- образни ножа, които разкъсват тревата и отлагат мулча равномерно в работната зона. Височината на рязане може да се регулира на 7 нива между 30-110 мм. Асиметричната форма на косачката позволява ефективно косене в близост до огради и други обекти.

 
 

Изключително подходящ за склонове

Ниския център на тежестта и 4WD гарантират безопасна работа по склоновете. Перфектният баланс на теглото от 50 на 50 на предния и задния мост е от съществено значение за осигуряването на изключителна тяга и безопасна работа на всеки терен.

Направете запитване

Изпрати


Видео