Kioti RX 7330 - мех.скорости

Възползвайтесе от възмжността да закупите трактор KIOTI  RX7330С с кабина и механична скоростна кутия на специална промоционална     цена от 49 500,00 лв. без ДДС!!!
 

 

Кои са най важните детайли от новия трактор KIOTI RX7330:
 

ДвигателТракторите KIOTI RX7330 са с нов 4 цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател. Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии. Разход на гориво с цели 20 % по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.
 

Хидравлични бързи връзки и Joystick управление:
Стандартно монтирани отзад двойни отдалечени хидравлични клапани за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление за челни товарачи.
 

Преден мост на трактора:

Предния мост е от портален тип и гарантира висок клиренс на трактора от 440 мм, също така отговаря и на много добра колея за окопаване на 1500 мм. Предния мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.
 

ВОМ:

Стандартен заден ВОМ с лесно запускане само с едно натискане на един бутон. Auto ВОМ: автоматично ще спре, когато е повдигнат инвентар. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ. Cruise ВОМ: автоматично подържане на оборотите на ВОМ с възможност да ги регулираш в работен режим.(
 

Външни хидравлични цилиндри на трактора:
Хидравлична системаТрактора RX7330 е оборудван с два външни хидравлични цилиндъра, благодарение на което се подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и се улеснява поддръжката.

 


 Кабина на трактора:

КабинаНовата удобна кабина с обновен интериор ще минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло на кабината на трактора е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум. Кабината е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта. Подобрената система за отопление и охлаждане и гарантира добра работна среда за оператора. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.

Модел

RX7330C

Трактор тип

4х4

Двигател

Турбо дизелов KIOTI

Мощност

73 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2600 об/мин

Двигател обем

2435 см3

Резервоар

95 л

Трансмисия тип

Механична

Товароподемност

2256 кг

Дължина

4050 мм

Колесна база

2130 мм

Ширина

1960 мм

Клиренс

440 мм

Експлотационна маса

3400 кг

Направете запитване

Изпрати