Телескопични товарачи Multione

Телескопичен мини товарач MultiOne серия 10 с всички критерии за ефективност, изисквани от професионалистите
 

MultiOne 10 SERIES е най-добият в класа на телескопичните товарачи, роектирани и произведени от компоненти с високо качество. Новата серия на MultiOne запазва основните характеристики на артикулираните мини товарачи. Тези машини предлагат решения, които никой друг не може да осигури, с изпълнения и взможности превъзхождат всеки друг  мини челен товарач на пазара. Това е телескопичен товарач, който покрива всички критерии за успешно представяне на изискваните от професионалистите днес качества.

Тези машини предлагат решения, които никой друг не може да предостави, с характеристики и възможности далеч над всички други на пазара на компактни мини товарачи, предлагани днес.

Технически данни:

Мощност - 72 и 75 к.с.
Натоварване с накрайник - 2700 кг.
Височина на повдигане - 3,21 м.
Тегло - 2140 кг.
Скорост - 40 км/ч.
Дебит - 95 л/мин.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ

MultiOne стои зад идеята да предложи една многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. повече от 170 вида оригинално оборудване MultiOne може да се превърне в косачка или мотокар, компактен трактор и да бъде използван в много сфери на работа. MultiOne може да извършва работата на почти всяка машина, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина с компактни размери.

Пълната гама оригинално оборудване MultiOne може да видите тук!

 

Направете запитване

Изпрати


Видео