Телескопични товарачи Multione

Компактни, шарнирни, здрави -  MultiOne серия 6. Силата е концентрация.

 

Новите телескопични товарачи MultiOne 6 серия са най-компактната версия на новото поколение съчленени мини товарачи. Новата Kubota D1305 - 3 цилиндъра - 1300 куб. отговарят на изискванията за емисии за UE (ЕТАП V) и САЩ (TIER 4 Final). Новата конфигурация предлага: 30% повече въртящ момент и 20% повече мощност на потока за прикачените файлове.

Тези компактни товарачи са напълно подходящи за тесни пространства, лесно се транспортират и управляват, могат да бъдат оборудвани с различен инвентар. Намират широко приложение за прокопаване на канали, изкопни работи, почистване, озеленяване, строителство, селско стопанство и други. Многофункционалните  товарачи MultiOne 6 SERIES са идеални за извършването на множество дейности във ферми, имоти и всякакви терени.


Технически данни:

Мощност - 25 к.с.
Натоварване с накрайник - 1200 кг.
Височина на повдигане - 2,92 м.
Тегло - 1430 кг.
Скорост - 12,5 км /ч.
Дебит - 50 л / мин.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ
 

MultiOne стои зад идеята да предложи една многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. повече от 170 вида оригинално оборудване MultiOne може да се превърне в косачка или мотокар, компактен трактор и да бъде използван в много сфери на работа. MultiOne може да извършва работата на почти всяка машина, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина с компактни размери.


Пълната гама оригинално оборудване MultiOne може да видите тук!

Направете запитване

Изпрати