Телескопични товарачи Multione

Съчленен мини товарач с висока мощност. Страхотни повдигащи характеристики, дизелов двигател с мощност от 50 и 57 к.с., Hi-Flow и най-добрият клас комфорт.

 

MultiOne 9 series е най-добрият съчленен мини товарач на пазара, с най-добрият капацитет на повдигане. 9 Series е еволюция от най-висок клас на GT сериите: новата серия продължава да впечатлява с чисто нова конструкция и дизайн, което го прави единственият компактен мини товарач в своя клас за постигане на резултати и стандарти в много конкурентен и ценово ефективен пакет.

Тези машини са напълно подходящи за по взискателните работни места, изискващи висок капацитет на повдигане и изтласкваща сила.
 
Предимства на MultiOne 9 series: Просторен и модерен дизайн на шасито; Вградени противотежести; Най- добрата товароподемност - тегловно съотношение;

Технически данни:

Мощност - 50 и 57 к.с.
Натоварване с накрайник - 2600 кг.
Височина на повдигане - 3,21 м.
Тегло - 2060 кг.
Скорост - 30 км/ч.
Дебит - 95 л /мин.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ

MultiOne стои зад идеята да предложи една многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. повече от 170 вида оригинално оборудване MultiOne може да се превърне в косачка или мотокар, компактен трактор и да бъде използван в много сфери на работа. MultiOne може да извършва работата на почти всяка машина, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина с компактни размери.

Пълната гама оригинално оборудване MultiOne може да видите тук!

 

Направете запитване

Изпрати


Видео