Antonio Carraro - MACH 2 / MACH 4 R - Верижни трактори

Трактора ANTONIO CARRARO модел MACH 2 R е с реверсивено (обраитмо управление), две предни гуми по 20 цола и с две задни гумени вериги. MACH 2 R е предназначен за използване по наклонени терени, където постоянното сцепление, стабилност и сигурност са от първостепенно значение. Уникалната конфигурация на трактора с предни колела и задни гумени вериги позволява лесна и безопасна работа дори по много стръмни склонове, което позволява маневри, които биха били невъзможни за всеки друг трактор оборудван с конвенционални гуми. С широчина 1475 мм, тегло от 3050 кг, брилянтен двигател с мощност 98 к.с. Kubota, сертифицирана скорост 35 км / ч, нисък център на тежестта и широк спектър от възможности за избор на допълнително оборудване - MACH 2 R може да задоволи нуждите на всеки земеделски производител и да извърши дори най-трудните задачи бързо, безопасно и ефективно.


МОЩНОСТ (К.С.): 98
ДВИГАТЕЛ: Kubota - 4 cyl - 16V - Turbo Stage 3B
Common Rail - EGR инжекцион с ел.контрол;
ТРАНСМИСИЯ: 16+16 снхронизиран инвертор;
ТЕГЛО (КГ): 3050 (rollbar) 3200 (Air cab)
ТОВАРОПОДЕМНОСТ (КГ): 2300

 


ACTIO™ шаси:
ACTIO™Благодарение на своето шаси, MACH 4 R е изключително лесен за управление при извършването на маневри и при движение в тесни пространства. ACTIO™е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад .

 RGS ™ Rev-Guide System:
RGSRGS ™ Rev-Guide System е AC система за обратно шофиране върху въртяща се реверсивна глава която обръща посоката на движение, само за няколко секунди, за да работи ефективно с прикачен отпред или отзад инвентар. Просто завъртете / кормилно- седалковата колона с педала на 180 ° за идентична, но обратна посока на движение.

 

 

 Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

MACH 2 R

Двигател

Kubota -Turbo Stage 3B - Common Rail

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Резервоар

60 л

Трансмисия тип

Синхронизирана, 32 скорости

Скорости (предни / задни)

16/16

ВОМ

540/540E

Спирачки

Хидравлични, дискови в маслена баня

Навесна система

 

Дължина

3500 мм

Маса с Roll bar (кг)

3050

Маса с кабина (кг)

3200 (AIR cab)

Шрина (мм)

1475

Височина (мм)

2420

Височина с кабина (мм)

2195

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел MACH 2 R 4.26 MB (pdf) Свали