Antonio Carraro - MACH 2 / MACH 4 R - Верижни трактори

Трактор ANTONIO CARRARO MACH 4 R създаден за работа при най-екстремните условия

Трактора ANTONIO CARRARO модел MACH 4 R е създаден за работа при най-екстремните условия. Независимо от атмосферните условия той може да работи на всякакъв вид почва. MACH 4 R предлага несравним комфорт и начин на управление, в сравнение с другите модели трактори: четири независими гумени вержни колела се движат напред в пълен синхрон и взаимодействие, като свеждат до минимум разликите във височината на земята. Стабилността на трактора MACH 4 R е гарантирана благодарение на ниския му център на тегло, заедно с гумените верижни колела плаващи равномерно върху земята без да увреждат почвата.

МОЩНОСТ (К.С.): 98
ДВИГАТЕЛ: Kubota - 4 cyl - 16V - Turbo Stage 3B
Common Rail - EGR инжекцион с ел.контрол;
ТРАНСМИСИЯ: 16+16 снхронизиран инвертор;
ТЕГЛО (КГ): 3150 (rollbar) 3300 (Air cab)
ТОВАРОПОДЕМНОСТ (КГ): 2300

 

ACTIO™ шаси:

ACTIO TMБлагодарение на своето ACTIO™ шаси, MACH 4 R е изключително лесен за управление при извършването на маневри и при движение в тесни пространства. Трактора е с реверсивно (обратимо) положение на седалката. Оборудван е с Rev-Guide System RGS ™ и JPM ™ Joystick (пропорционално мултифункционално) устройство, което драстично опростява работата с всеки вид оборудване. Тракторите MACH 4 R имат значително голяма теглителна сила и могат да се движат по пътищата с максимална скорост до 40км./ч.

 

RGS ™ система:

RGSИнтегрирана система която ви позволява завъртането на мястото на водача, заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 ° само за няколко секунди, за да работи ефективно с прикачено оборудване или с оборудване на предната навесна система за вдигане на вилици , шредери , снегорини и друг инвентар с лекота . Системата RGS ™ е неразделна част от многофункционалната характеристика на трактора.

 

 

 

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

MACH 4 R

Трактор тип

Верижен

Двигател

KUBOTA,турбо, Stage 3B

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

ВОМ

Синхронизиран 540/540Е об/мин

Дължина

3523 мм

Маса с Roll bar (кг)

3150

Маса с кабина (кг)

3300 (Air cab)

Шрина (мм)

1300

Височина (мм)

2365

Височина с кабина (мм)

2185

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел MACH 4 R 4.26 MB (pdf) Свали